CHOCOLA d'AMOUR

Festival van de Zoete Zonde

22 september t/m 23 september 2007
beurs
CHOCOLA d'AMOUR Archief

In het voortdurend exploiteren van nieuwe aandachtsgebieden presenteert de Kunsthal Rotterdam een nieuw cultureel, culinair evenement: CHOCOLAd'AMOUR, Festival van de Zoete Zonde. CHOCOLAd'AMOUR wordt een smaakvolle beurs, verrijkt met optredens, workshops, lezingen, demonstraties en proeverijen, exclusief over chocolade. Een weekend vol verleiding, genot en smaakbelevenissen op het hoogste niveau.

CHOCOLAd'AMOUR is meer dan een beurs, in de workshopruimte en het speciaal ingerichte kooktheater kan de bezoeker genieten van een uitgebreid en divers programma. Olivier Bajard, Frankrijks beste patissier, verzorgt een workshop over de combinatie wijn en chocolade en reikt op uitnodiging van De Roussillon de Dessert Trophée uit. Smaakwereld organiseert een bonbonwedstrijd voor hobbychocolatiers, Osborne laat zien dat sherry en chocolade een smaakvol duo vormen en taartarchitect Jeroen de Graaf bewijst dat chocolade en hartig goed samengaan. Mavis Hofwijk demonstreert hoe je een originele cacaovrucht verwerkt tot zelfgemaakte Surinaamse chocolademelk en The Chocolate Club serveert overeenkomstig de raw food filosofie een drankje van rauwe cacaobonen.

 

Nu te zien

Verwacht

Helaas, er zijn geen geselecteerde verwachte tentoonstellingen.