Wat is jouw favoriete Meesterwerk?

Wat is jouw favoriete Meesterwerk?
stem mee!

19 mei 2016
In het programma De Meesterwerken gaat de VARA op zoek naar dé Meesterwerken van 2016. Bepaal ook mee welke film, welk muziekstuk, beeldend kunstwerk en boek deze titel verdient! Vanaf 19 mei om 21.10 op NPO 2

Meer info

Koningsdag gesloten

Koningsdag gesloten

26 april 2016
27 april is de Kunsthal Rotterdam gesloten. Geniet van een feestelijke Koningsdag! En kom op donderdag even kijken of je de ingang nog kunt vinden.

Meer info

Museumparkticket

Museumparkticket
Wegens succes verlengd!

20 april 2016
Het ‪‎museumparkticket‬ is wegens succes verlengd! Kunst, cultuur en architectuur op loopafstand voor slechts €27,50. Bezoek de Kunsthal en vier andere culturele instellingen aan het Museumpark (Het Nieuwe Instituut, Chabot Museum, Boijmans van Beuningen en Het Natuurhistorisch) en bespaar minimaal €24,-

Meer info

WIRED festival

WIRED festival
Lezing All you can Art

15 april 2016
Van 14 t/m 16 april wordt het weer één groot feest op het Schouwburgplein tijdens WIRED Festival! Op Vrijdag 15 april geven David Bade en Tirzo Martha om 14.00 uur een lezing over cultuureducatie op Curaçao en wat ze met All you can Art gaan doen bij de Kunsthal.

Meer info

Goed Geld Gala

Goed Geld Gala
Bank Giro Loterij

3 februari 2016
In een sprookjesachtige setting vond op 3 februari 2016 het jaarlijkse BankGiro Loterij Goed Geld Gala plaats. De Loterij maakte tijdens dit gala bekend hoeveel geld zij in 2016 dankzij haar deelnemers kan schenken aan cultuur en het behoud van cultureel erfgoed in Nederland.

Meer info

All you can art - Summerschool

All you can art - Summerschool
Schrijf je in!

27 januari 2016
Wij zoeken talentvolle jongeren met lef en ambitie! Wil jij graag naar de kunstacademie of een creatieve vervolgopleiding, maar heb je nog geen portfolio? De Kunsthal biedt de hele zomer begeleiding en training door gerenommeerde kunstenaars in de All you can Art Summerschool.

Meer info

'Silence = Death'

'Silence = Death'
Wereld Aids Dag bij de Kunsthal

1 december 2015
Op dinsdag 1 december is het #WereldAidsDag. Bezoekers van de Kunsthal lieten zich voor deze speciale gelegenheid fotograferen voor het werk ‘Silence = Death’ van Keith Haring. Wereldwijd sterven er nog steeds miljoenen mensen aan aids. Bekijk de foto's

Meer info

Docentenmiddag Kunsthal

Docentenmiddag Kunsthal

7 oktober 2015
Bent u docent, teamleider of onderwijs assistent en wilt u ervaren hoe u een bezoek aan de Kunsthal optimaal kunt laten aansluiten bij uw lesstof?

Meer info