Voelt u zich betrokken bij de Kunsthal en wilt u nóg meer genieten van ons aanbod? Dat kan!​ Speciaal voor u heeft de Kunsthal een uitgekiende donatiestructuur opgesteld, bestaande uit:

  • De Kunsthal Vriendenkaart en de Kunsthal Cirkel voor betrokken particulieren.
  • De Kunsthal Zakenkring voor geëngageerde bedrijven.

Waarom de Kunsthal steunen?

Sinds de opening in 1992 is de Kunsthal Rotterdam niet meer weg te denken uit het Nederlandse culturele landschap. Met meer dan 20 tentoonstellingen per jaar en een uitgebreid randprogramma weet de Kunsthal ieder jaar meer dan 180.000 bezoekers te inspireren. De Kunsthal staat voor een eigenzinnige en laagdrempelige benadering van kunst voor een breed publiek zonder in te boeten op kwaliteit.

De Kunsthal ontvangt een basissubsidie van de Gemeente Rotterdam. Voor het grootste deel is zij echter afhankelijk van eigen inkomsten. Dankzij de sponsoring van bedrijven en particuliere donateurs komt de Kunsthal een heel eind maar helaas is dit nog altijd niet voldoende. Daarom is de Kunsthal actief op zoek naar supporters, fans, enthousiaste bezoekers en bedrijven die door een donatie het mogelijk maken ogenschijnlijk onbereikbare tentoonstellingen en topkunstenaars naar Rotterdam te halen.

Steun de Kunsthal omdat

  • Nergens in Nederland of Rotterdam er een locatie is waar in principe elke tentoonstelling gehouden kan worden met een programma dat complementair is aan tentoonstellingen elders.
  • De Kunsthal daardoor anders is, verrassend en divers.
  • De Kunsthal als belangrijkste drijfveer heeft om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken zonder daarbij concessie te doen aan de hoge kwaliteit.
  • De Kunsthal veel aandacht stelt aan educatie en talentontwikkeling van de Rotterdamse jeugd.
  • De Kunsthal een architectonische en cultureel icoon is.
vriend worden.jpg

Als vriend van de Kunsthal maakt u deel uit van een speciale groep betrokkenen die de Kunsthal een warm hart toedraagt. Als vriend maakt u het voor ons mogelijk om bijzondere en grootse tentoonstellingen te maken die prikkelen en verbazen.
Meer info

cirkel kunsthal.jpg

Uw steun als Cirkellid garandeert onze programmeringsvrijheid en draagt bij aan het behoud van een unieke Rotterdamse instelling. Tegenover het lidmaatschap van de Kunsthal Cirkel staat een uitgebalanceerd pakket met passende tegenprestaties.
Meer info

zakenkring kunsthal.jpg

De Kunsthal Zakenkring biedt een inspirerende plek, waarbij creativiteit wordt gekoppeld aan ondernemen. De Zakenkring is een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten.
Meer info