Koop nu je ticket en boek je tijdslot

Wat zijn de openingstijden van de Kunsthal?

De Kunsthal is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Waar kan ik een ticket kopen?

Tickets zijn allen online te koop via www.kunsthal.nl/tickets 

Hoe kom ik bij de Kunsthal?

Kijk voor actuele informatie over openbaar vervoer in de stad hier, openbaar vervoer vanaf buiten de stad hier en voor parkeren hier
Kijk voor parkeren voor mindervaliden hier

Hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden in de Kunsthal?  

Ook voor mindervalide bezoekers is een zo optimaal mogelijke route door het uitdagende Kunsthalgebouw uitgezet, waarin gebruik wordt gemaakt van de liften. Alleen voor bezoekers die slecht ter been zijn of mindervaliden zijn deze liften beschikbaar. We proberen waar mogelijk een  zelfstandig bezoek te bieden. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om te helpen waar nodig. Kijk op de pagina Toegankelijkheid voor meer informatie.

Is de Kunsthal shop geopend?

De Kunsthal Shop is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Betalingen gaan uitsluitend met PIN of contactloos. De winkel is er ook online. Bekijk hier welke producten je online kunt kopen.

Is er een garderobe?

Uitsluitend onze kluisjes zijn beschikbaar om jassen en tassen op te bergen. De kluisjes zijn af te sluiten met een gratis verkrijgbaar plastic muntje. Maak alleen gebruik van onze garderobekluisjes indien nodig, de capaciteit is beperkt. Tip: laat je jas indien mogelijk thuis of houd deze aan tijdens het bezoek. Tassen groter dan A4-formaat moeten worden opgeborgen, dus laat deze thuis. Grote bagagestukken kunnen niet worden gestald. 

Kan ik veilig naar het toilet?

De Kunsthal medewerkers zien toe op een beperkt aantal bezoekers in de toiletruimtes. De toiletten worden, net als de rest van de Kunsthal, intensief schoongemaakt. Daarnaast zijn er desinfectiemiddelen voorhanden. 

Is het Kunsthalcafé geopend?

Het Kunsthalcafé is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Graag betalen met PIN of contactloos.

Is groepsbezoek toegestaan?

Het is momenteel mogelijk voor schoolklassen om in groepsverband de Kunsthal te bezoeken.Kunsthal Rotterdam werkt samen met UrbanGuides voor het aanbieden van rondleidingen bij verschillende tentoonstellingen en door het Kunsthal gebouw. Een rondleiding bij UrbanGuides kun je aanvragen via de website van UrbanGuides. Zij melden de groep na de boeking aan bij de Kunsthal. Klik hier voor meer informatie.

Kan ik een ruimte huren of een ontvangst organiseren?

Het is mogelijk een event of ontvangst in de Kunsthal te organiseren. Wil je meer informatie of een optie bespreken voor het najaar, neem dan contact op met Mieke Sicking via 010 - 44 00 322 of sicking@kunsthal.nl

Heb je nog andere vragen? Stel hier je vraag.

Bekijk ook

Blijf op de hoogte!