De Kunsthal is weer open!

Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot.

We willen altijd verrassen, maar niet met onze aangescherpte huisregels en maatregelen. Lees hier hoe je samen met ons zorgt voor een veilig en fijn bezoek. 
 

 • Alleen online tickets met tijdslot:
  Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met tijdslot te boeken. Dit geldt ook voor Kunsthal Vrienden, kaarthouders en gratis jeugd t/m 17 jaar. Door met gereserveerde tijdsloten te werken, houden we controle op de bezoekersaantallen en spreiding in de Kunsthal. Koop hier je ticket

 • Houd je aan de starttijd van je tijdslot. Zo voorkomen we drukte en rijvorming aan de kassa.

 • Met een vaste route en eenrichtingsverkeer zorgen we dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Geef elkaar de ruimte voor een fijn bezoek. Blijf als gezelschap of gezin bij elkaar. 

 • Er is volop aandacht voor hygiëne: desinfectiegel is op diverse plekken binnen handbereik, bezoek aan toiletten is gereguleerd en de Kunsthal wordt intensief schoongemaakt. 

 • Maak alleen gebruik van onze garderobekluisjes indien nodig, de capaciteit is beperkt. Tip: laat je jas indien mogelijk thuis of houd deze aan tijdens je bezoek. Tassen groter dan A4-formaat moeten worden opgeborgen, dus laat deze thuis. Grote bagagestukken kunnen niet worden gestald. 

 • Volg in de Kunsthal de route en de aanwijzingen van onze medewerkers.

 • Handig: de tentoonstellingsteksten zijn tijdens het bezoek niet alleen op de wanden te lezen maar ook digitaal via je eigen telefoon. Zo zorgen we er ook hier voor dat je 1,5 meter afstand van elkaar kunt bewaren. 

 • Het Kunsthalcafé is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. 

 • Heb je griepachtige verschijnselen of verkoudheidsklachten? Blijf thuis, we verwelkomen je graag  een andere keer!

Koop nu je ticket en boek je tijdslot

Hartje_website_2de kolom.png

Wat zijn de openingstijden van de Kunsthal?

De Kunsthal is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Waar kan ik een ticket kopen?

Tickets zijn uitsluitend online te koop via www.kunsthal.nl/tickets 

Hoe kom ik bij de Kunsthal?

Geniet van het kunst- en cultuuraanbod in je omgeving. Reis niet onnodig en voor wie dat mogelijk is, is het advies: kom op de fiets. Kijk voor actuele informatie over openbaar vervoer in de stad hier, openbaar vervoer vanaf buiten de stad hier en voor parkeren hier
Kijk voor parkeren voor mindervaliden hier

Hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden in de Kunsthal?  

Ook voor mindervalide bezoekers is een zo optimaal mogelijke route door het uitdagende Kunsthalgebouw uitgezet, waarin gebruik wordt gemaakt van de liften. Alleen voor bezoekers die slecht ter been zijn of mindervaliden zijn deze liften beschikbaar. We proberen waar mogelijk een  zelfstandig bezoek te bieden. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om te helpen waar nodig. Kijk op de pagina Toegankelijkheid voor meer informatie.

Is de Kunsthal shop geopend?

De Kunsthal Shop is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Betalingen gaan uitsluitend met PIN of contactloos. De winkel is er ook online. Bekijk hier welke producten je online kunt kopen.

Is er een garderobe?

Uitsluitend onze kluisjes zijn beschikbaar om jassen en tassen op te bergen. De kluisjes zijn af te sluiten met een gratis verkrijgbaar plastic muntje. Maak alleen gebruik van onze garderobekluisjes indien nodig, de capaciteit is beperkt. Tip: laat je jas indien mogelijk thuis of houd deze aan tijdens het bezoek. Tassen groter dan A4-formaat moeten worden opgeborgen, dus laat deze thuis. Grote bagagestukken kunnen niet worden gestald. 

Kan ik veilig naar het toilet?

De Kunsthal medewerkers zien toe op een beperkt aantal bezoekers in de toiletruimtes. De toiletten worden, net als de rest van de Kunsthal, intensief schoongemaakt. Daarnaast zijn er desinfectiemiddelen voorhanden. 

Is het Kunsthalcafé geopend?

Het Kunsthalcafé is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Graag betalen met PIN of contactloos.

Is groepsbezoek toegestaan?

Het is momenteel mogelijk voor schoolklassen om in groepsverband de Kunsthal te bezoeken.
Rondleidingen vinden plaats in kleine groepen van maximaal vijf personen. Dit is alleen mogelijk met een rondleiding van MuseumGuides. Klik hier voor meer informatie.

Kan ik een ruimte huren of een ontvangst organiseren?

Het is mogelijk een event of ontvangst in de Kunsthal te organiseren. Wil je meer informatie of een optie bespreken voor het najaar, neem dan contact op met Mieke Sicking via 010 - 44 00 322 of sicking@kunsthal.nl

Heb je nog andere vragen? Stel hier je vraag.

Bekijk ook

Blijf op de hoogte!

Kunsthal Rotterdam is open!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Boek nu