In het online Jaarverslag leest u over de unieke positie die de Kunsthal inneemt in het culturele veld, over samenwerken, cultureel ondernemerschap en het bereiken van nieuw publiek.

2016 was een bijzonder en succesvol jaar. De Kunsthal initieert, produceert én presenteert haar eerste reizende tentoonstelling ‘Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography’, die na de wereldpremière in Rotterdam doorreist naar gerenommeerde musea in het buitenland. Andere highlights in 2016 zijn The Museum of Everything met meer dan duizend kunstwerken van ‘outsider artists’, de All you can Art Summerschool, een groots retrospectief van Fernando Botero en de Latin Life Sundays.

De Kunsthal kijkt met vele vertrouwde en nieuwe partners terug op een dynamisch jaar, met meer dan 200.000 bezoekers, contrastrijke tentoonstellingen, talrijke evenementen, ongekende media-aandacht en 35% nieuw publiek. Dit resultaat is mede te danken aan de samenwerkingen met kunstenaars, musea, partners, bedrijven, fondsen en donateurs die de Kunsthal in 2016 hebben ondersteund. De Kunsthal als bruisend ‘Palais des Festivals’ waar altijd iets te ontdekken valt!

Klik hier om naar het online jaarverslag van 2017 te gaan.

Klik voor eerdere online jaarverslagen respectievelijk op 2014, 2015 en 2016.

printscreen JV 2016 online.JPG