Welkom bij de perspagina van de Kunsthal. Hier vindt u algemene persberichten en rechtenvrije foto's (exterieur en interieur) van de Kunsthal Rotterdam.

Persmateriaal (persberichten, persbeelden inclusief bijschriften) van de tentoonstellingen kunt u vinden op de pagina van de desbetreffende tentoonstelling. Deze bestanden zijn te downloaden en rechtenvrij te gebruiken mits de juiste bijschriften en copyrights worden vermeld. 

Voor meer beeldmateriaal en persinformatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via communicatie@kunsthal.nl. 

Pers

De Kunsthal biedt journalisten en filmploegen graag de mogelijkheid om tentoonstellingen en activiteiten te bezoeken. Daarnaast denken we graag met u mee over het creëren van exclusieve content ten aanzien van ons programma. Op vertoon van een perskaart is toegang tot de Kunsthal gratis. 

Om journalisten, professionele fotografen en cameraploegen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken we u om uw bezoek met ons af te stemmen via communicatie@kunsthal.nl.

Afdeling Marketing en communicatie

Mariëtte Maaskant (ma t/m vr)
hoofd marketing en communicatie
010 - 440 03 23
06 14 43 77 89

Sabine Parmentier (ma t/m vr)
senior marketing en communicatie
010 - 440 03 21
06 - 52636232

Daniëlle de Jongh (ma t/m vr)
marketing en communicatie
010 - 440 03 09
06 - 20 40 32 11

Persopening Gaultier, foto Fred Ernst.jpg

Downloads

Download hier recente algemene persbestanden over de Kunsthal.

Vul uw gegevens in voor downloads