Voelt u zich betrokken bij de Kunsthal en wilt u nóg meer genieten van ons aanbod? Dat kan!​ Speciaal voor u heeft de Kunsthal een uitgekiende donatiestructuur opgesteld.

Opening_PeterLindbergh_Kunsthal Rotterdam_10 sept 2016_BasCzerwinski (18).jpg

KUNSTHAL VRIEND

Vanaf €50 per jaar

Als vriend van de Kunsthal maakt u deel uit van een speciale groep betrokkenen die de Kunsthal een warm hart toedraagt. Als vriend maakt u het voor ons mogelijk om bijzondere en grootse tentoonstellingen te maken die prikkelen en verbazen.

Word Kunsthal Vriend of Geef een vriendschap cadeau

info en voordelen

Making_Africa_opening_1 oktober_Kunsthal_fotoBasCzerwinski (42).jpg

KUNSTHAL CIRKEL

Vanaf €250 per jaar

Uw steun als Cirkellid garandeert onze programmeringsvrijheid en draagt bij aan het behoud van een unieke Rotterdamse instelling. Tegenover het lidmaatschap van de Kunsthal Cirkel staat een uitgebalanceerd pakket met passende tegenprestaties.

Word Kunsthal Cirkellid

info en voordelen

Opening_Botero_Kunsthal_1juli2016_fotoDesireeSchippers (53).jpg

KUNSTHAL ZAKENKRING

Dit jaar voor €2016

De Kunsthal Zakenkring biedt een inspirerende plek, waarbij creativiteit wordt gekoppeld aan ondernemen. De Zakenkring is een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën en ontmoetingen.

Word lid van de Kunsthal Zakenkring

info en voordelen

Waarom de Kunsthal steunen?

Sinds de opening in 1992 is de Kunsthal Rotterdam niet meer weg te denken uit het Nederlandse culturele landschap. Met meer dan 20 tentoonstellingen per jaar en een uitgebreid randprogramma weet de Kunsthal ieder jaar meer dan 180.000 bezoekers te inspireren. De Kunsthal staat voor een eigenzinnige en laagdrempelige benadering van kunst voor een breed publiek zonder in te boeten op kwaliteit.

De Kunsthal ontvangt een basissubsidie van de Gemeente Rotterdam. Voor het grootste deel is zij echter afhankelijk van eigen inkomsten. Dankzij de sponsoring van bedrijven en particuliere donateurs komt de Kunsthal een heel eind maar helaas is dit nog altijd niet voldoende. Daarom is de Kunsthal actief op zoek naar supporters, fans, enthousiaste bezoekers en bedrijven die door een donatie het mogelijk maken ogenschijnlijk onbereikbare tentoonstellingen en topkunstenaars naar Rotterdam te halen.

Steun de Kunsthal omdat

  • Nergens in Nederland of Rotterdam er een locatie is waar in principe elke tentoonstelling gehouden kan worden met een programma dat complementair is aan tentoonstellingen elders.
  • De Kunsthal daardoor anders is, verrassend en divers.
  • De Kunsthal als belangrijkste drijfveer heeft om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken zonder daarbij concessie te doen aan de hoge kwaliteit.
  • De Kunsthal veel aandacht stelt aan educatie en talentontwikkeling van de Rotterdamse jeugd.
  • De Kunsthal een architectonische en cultureel icoon is.