Het is mogelijk om voor de Kunsthal 'geoormerkt' mee te spelen met de BankGiro Loterij. Dit betekent dat de helft van de aankoopprijs van ieder lot naar de Kunsthal gaat. Deze manier van meespelen biedt deelnemers de mogelijkheid om hun eigen favoriete culturele instelling te ondersteunen en daarnaast kans te maken op prijzen uit de loterij.

Het werven van geoormerkte loten in samenwerking met de BankGiro Loterij is voor de Kunsthal een belangrijk middel om tentoonstellingen te kunnen financieren. Medewerkers van de BankGiro Loterij zijn regelmatig aanwezig bij de Kunsthal om bezoekers hierover te informeren.

Meespelen

De deelnemer die meespeelt ‘voor de Kunsthal' steunt met zijn lot de Kunsthal. Van de € 14,00 per trekking gaat minimaal 40% direct naar de Kunsthal. Er zijn 14 trekkingen per jaar en in november is er een surprisetrekking. De deelname aan de loterij gaat via automatische incasso. Beëindiging van deelname aan de Bankgiro Loterij kan altijd per direct via telefoon, post of via internet. Wanneer u niet opzegt, speelt u maandelijks mee.

Over de BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is dé cultuurloterij van Nederland, bijna 600.000 Nederlanders spelen maandelijks mee. Zij maken kans op prijzen en steunen met de helft van hun lot alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Daarnaast is het mogelijk om mee te spelen met de BankGiro Loterij en daarmee één specifieke culturele instelling te ondersteunen, waaronder de Kunsthal Rotterdam. 

Kunsthal Rotterdam is open!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Boek nu