Vrienden maken de Kunsthal mooier en sterker en zijn voor de Kunsthal van groot belang. Vrienden zorgen dat de Kunsthal zich kan blijven onderscheiden met het breed toegankelijk maken van bijzondere collecties, verborgen pareltjes en internationale publiekstrekkers.

 

Vrienden in Brons, Zilver & Goud

De Bronzen, Zilveren en Gouden Vrienden geven de Kunsthal extra veerkracht, zodat de Kunsthal kan blijven doen waar zij zo goed in is: vooruitlopen op de museale troepen door contrastrijk te programmeren. Met verrassende tentoonstellingen en activiteiten voor iedereen. Klassieke meesters en hedendaagse kunst tot vergeten culturen, fotografie, mode, techniek en design. Van grote publiekstrekkers, verborgen collecties tot jong talent. Van dansen in het park tot masterclasses van grote kunstenaars. Investeer ook in de Kunsthal (en bereken hier je fiscale voordelen)! 

Je wordt uitgenodigd voor bijzondere openingen, exclusieve previews en de jaarlijkse Kunsthal Zomerborrel. Vanaf Zilver word je ook uitgenodigd voor een atelierbezoek en vanaf Goud voor VIP-ontvangsten. Uiteraard geniet je het hele jaar door van onbeperkt fastlane toegang tot de Kunsthal (voor 2 personen). En als Kunsthal Vriend heb je voorrang bij lezingen en masterclasses en Vriendenkorting op geselecteerde producten in de Kunsthalwinkel. 

  • BRONZEN Vriend €250
  • ZILVEREN Vriend €500
  • GOUDEN Vriend €1000

Meld je nu aan

Wil je met ons in gesprek over alle mogelijkheden van Kunsthal Vrienden en schenkingen, nalatenschap of donatie aan een specifiek project (zoals een tentoonstelling of ons educatieprogramma), neem dan contact op met Michelle Verhaak via vrienden@kunsthal.nl of door te bellen met 010-44 00 347.

Opening Keith Haring The Politica Line_Kunsthal_19sept2015_foto Bas Czerwinski (37).jpg
160909-FE4493-FredErnst-30cm.jpg
Diner openingsweekend Peter Lindbergh. Foto: Fred Ernst
Opening_PeterLindbergh_Kunsthal Rotterdam_10 sept 2016_BasCzerwinski (20).jpg
Peter Lindbergh