Vrienden maken de Kunsthal mooier en sterker en zijn voor de Kunsthal van groot belang. Vrienden zorgen dat de Kunsthal zich kan blijven onderscheiden met het breed toegankelijk maken van bijzondere collecties, verborgen pareltjes en internationale publiekstrekkers.

 

Vrienden in Brons, Zilver & Goud

De Gouden, Zilveren en Bronzen Vrienden geven de Kunsthal financiële vitaliteit, zodat de Kunsthal kan blijven doen waar zij zo goed in is: vooruitlopen op de museale troepen door contrastrijk te programmeren voor iedereen. Van klassieke meesters en hedendaagse kunst tot vergeten culturen, fotografie, mode, techniek en design. Van blockbuster tot en met jong en onbekend talent. Investeer ook in de toekomst van de Kunsthal en bereken hier uw fiscale voordelen.

U geniet het hele jaar van onbeperkt toegang tot de Kunsthal voor 2 personen en vanzelfsprekend hoeft u niet in de rij te staan bij de kassa; u kunt uw kaart laten scannen bij de fast lane en direct doorlopen. U krijgt voorrang bij lezingen en masterclasses en vriendenkorting op geselecteerde aankopen in de Kunsthalwinkel. Hiernaast wordt u o.a. uitgenodigd voor alle openingen in de Kunsthal, kijkjes achter de schermen en exclusieve ontvangsten. Graag vertellen we u meer in een persoonlijk gesprek.

  • BRONZEN Vriend €250
  • ZILVEREN Vriend €500
  • GOUDEN Vriend €1000

Meld u nu aan

Contact: Michelle Verhaak vrienden@kunsthal.nl 010-44 00 300

Opening Keith Haring The Politica Line_Kunsthal_19sept2015_foto Bas Czerwinski (37).jpg
160909-FE4493-FredErnst-30cm.jpg
Diner openingsweekend Peter Lindbergh. Foto: Fred Ernst
Opening_PeterLindbergh_Kunsthal Rotterdam_10 sept 2016_BasCzerwinski (20).jpg
Peter Lindbergh