De Kunsthal is een echte culturele ondernemer en loopt hier al jaren in voorop. Onze ondernemingszin maakt dat wij goed weten wat bedrijven willen en nodig hebben. Speciaal voor bedrijven en ondernemers hebben wij daarom aantrekkelijke Vriendenpakketten samengesteld die gericht zijn op betrokkenheid, netwerken, zichtbaarheid en relatieontvangsten.

Start-up, Scale-up en Grown-up

ZakenVrienden zijn er in verschillende maten. Afhankelijk van de wensen, mogelijkheden en de grootte van jouw onderneming kiezen we de juiste Vriendschap: Start-up, Scale-up of Grown-up. Ieder pakket biedt interessante en afgewogen tegenprestaties en het allermooiste is: samen dragen we zo bij aan een prachtig, laagdrempelig en ondernemend cultureel Rotterdam.

nieuw_tabel ZakenVrienden.jpg

ZakenVriend+

Speciaal voor bedrijven die meer willen én kunnen betekenen voor de culturele sector is er de ZakenVriend+. Deze Vriendschap biedt bijzondere tegenprestaties, zoals bijvoorbeeld een exclusieve avondopenstelling, en wordt aangegaan voor een minimale periode van drie jaar. Zo krijgen wij de kans om elkaar echt goed te leren kennen en voor beide partijen het maximale uit de Vriendschap te halen.

Contactformulier Zakenvriend

Meer weten?

Iedere vriendschap begint met een kennismaking. Wil je vrijblijvend meer weten over de Kunsthal Zakenvrienden?  We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Sabiha Taner via Taner@kunsthal.nl, neem voor ZakenVrienden+ contact op met Michelle Verhaak via Verhaak@kunsthal.nl, 010 - 44 00 300 of vul het formulier in.
 

Op maat gemaakt partnership?

WaterlichtRotterdam_2.jpg
Bezoekers Waterlicht van Daan Roosegaarde in het Museumpark. Foto Pim Hendriksen.
Kunsthal Shop en terras weer open!
De Kunsthal Shop en het terras van het Kunsthalcafé zijn weer open van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De Kunsthal is momenteel nog gesloten. Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief