De Kunsthal Zakenkring biedt een inspirerende omgeving met kunst en cultuur. Elk succes begint met een goed idee. Zowel in zaken als in kunst. Innovatie is de basis van vooruitgang in iedere onderneming. Een innovatief idee ontstaat vaak als we ons dagelijkse werk even loslaten: op de fiets, al lezend of op een inspirerende plek.

De Kunsthal Zakenkring biedt deze plek, waarbij zij creativiteit koppelt aan ondernemen. De Zakenkring is een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Alle branches zijn welkom: van architect tot orthodontist en van consultant tot graphic designer. Iedere bijeenkomst wordt opgeluisterd door een interessante ondernemer, een kunstenaar of een creatieveling, uiteraard in combinatie met een bezoek aan een tentoonstelling. Als lid van de Zakenkring investeert u in het realiseren van unieke tentoonstellingen in de Kunsthal waardoor de leefbaarheid en aantrekkingskracht op toeristen en inwoners van de stad Rotterdam wordt vergroot. Tegelijkertijd investeert u in uw eigen organisatie op het gebied van branding, communicatie en hospitality.

De kosten voor een jaar lidmaatschap zijn in 2018, €2.018,-.

Voordelen

Als lid van de Kunsthal Zakenkring investeert u in de Kunsthal en haar toekomst. Daar doen we graag iets voor terug.

Uw voordelen als lid van de Kunsthal Zakenkring:  

  • Twee bijeenkomsten per jaar met een bijzonder programma in de Kunsthal en een netwerkborrel in het Kunsthalcafé.
  • Eenmalig de mogelijkheid om een VIP bezoek aan de Kunsthal te reserveren met een rondleiding door een tentoonstelling naar keuze (voor 20 personen).
  • Onbeperkt gratis toegang tot de Kunsthal (2 VIP jaarkaarten op naam van bedrijf).
  • Uitnodiging voor de exclusieve openingen van de hoofdtentoonstellingen (4 personen).
  • Sponsorkorting op inkoop toegangskaarten en producten uit de Kunsthalwinkel.
  • Sponsorkorting op verhuur van de Kunsthal als locatie voor uw relatie-ontvangst of medewerkersbijeenkomst.
  • Naam en logo vermelding als partner op www.kunsthal.nl/partners en het sponsorbord in de Kunsthal.
Opening Keith Haring The Politica Line_Kunsthal_19sept2015_foto Bas Czerwinski (43).jpg

Word lid van de Kunsthal Zakenkring

Agenda

De Kunsthal Zakenkring organiseert i.s.m. VNO-NCW jaarlijks een bijeenkomst in de Kunsthal met een inspirerende spreker uit het bedrijfsleven. Dit jaar spreekt Ernst-Jan Stigter, Vice President  Sales Marketing & Services, Central & Eastern Europe van Microsoft. Na vijf jaar is de Kunsthal Zakenkring bijeenkomst uitgegroeid tot een succesvolle netwerkavond en wordt bezocht door 300 ondernemers en directeuren uit de zakelijke dienstverlening, de sectoren bouw, productie, zorg, groothandel, industrie en transport. Met elkaar vertegenwoordigen de leden een groot percentage van de werkgelegenheid in Rotterdam.

Klik hier voor meer informatie over eerdere zakenkring bijeenkomsten.

Leden

Het overzicht van leden van onze zakenkring kunt u vinden op de Partners pagina. 

Meer weten over de Kunsthal Zakenkring?

Neem contact op met Noortje Vrind (010-4400320). Mailen kan ook: steun@kunsthal.nl.