De Kunsthal Zakenkring biedt een inspirerende omgeving met kunst en cultuur. Elk succes begint met een goed idee. Zowel in zaken als in kunst. Innovatie is de basis van vooruitgang in iedere onderneming. Een innovatief idee ontstaat vaak als we ons dagelijkse werk even loslaten: op de fiets, al lezend of op een inspirerende plek. De Kunsthal Zakenkring biedt deze plek, waarbij zij creativiteit koppelt aan ondernemen.

De Zakenkring is een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Alle branches zijn welkom, van architect tot orthodontist en van consultant tot graphic designer. Iedere bijeenkomst wordt opgeluisterd door een interassante ondernemer, een kunstenaar of een creatieveling, uiteraard in combinatie met een bezoek aan een tentoonstelling.

De kosten voor een jaar lidmaatschap zijn in 2019, €2.019,-.

Voordelen

Als lid van de Kunsthal Zakenkring investeert u in de Kunsthal en haar toekomst. Daar doen we graag iets voor terug.

Uw voordelen als lid van de Kunsthal Zakenkring:  

  • Twee bijeenkomsten per jaar met een bijzonder programma in de Kunsthal en een netwerkborrel in het Kunsthalcafé.
  • Jaarlijks de mogelijkheid om een exclusieve rondleiding (voor maximaal     20 personen) te boeken door een tentoonstelling naar keuze. 
  • Onbeperkt gratis toegang tot de Kunsthal (2 VIP jaarkaarten op naam van bedrijf) en eenmalig 10 toegangskaarten als welkomstcadeau om uit te delen aan relaties.
  • Uitnodiging voor de exclusieve openingen van de hoofdtentoonstellingen      (4 personen).
  • Sponsorkorting op inkoop toegangskaarten en geselecteerde producten uit de Kunsthalwinkel.
  • Sponsorkorting op de huur van het Auditorium, het KunsthalLAB, de VIP room en exclusieve avondopenstellingen. Gebruik de Kunsthal als tweede kantoor, om relaties te ontvangen of als plek voor inspiratie en ontmoetingen. 
  • Naam en logo vermelding als partner op www.kunsthal.nl/partners en het sponsorbord in de Kunsthal.
Opening Keith Haring The Politica Line_Kunsthal_19sept2015_foto Bas Czerwinski (43).jpg

Word lid van de Kunsthal Zakenkring

Agenda

De Kunsthal Zakenkring organiseert i.s.m. VNO-NCW jaarlijks een bijeenkomst in de Kunsthal met een inspirerende spreker uit het bedrijfsleven. Ook in het voorjaar van 2019 vindt er weer een Kunsthal Zakenkring bijeenkomst plaats in samenwerking met VNO-NCW. De datum en spreker worden binnenkort bekend gemaakt. 

Na zeven jaar is de Kunsthal Zakenkring bijeenkomst uitgegroeid tot een succesvolle netwerkavond en wordt bezocht door 300 ondernemers en directeuren uit de zakelijke dienstverlening, de sectoren bouw, productie, zorg, groothandel, industrie en transport. Met elkaar vertegenwoordigen de leden een groot percentage van de werkgelegenheid in Rotterdam. 

Klik hier voor meer informatie over eerdere zakenkring bijeenkomsten.

Leden

Het overzicht van leden van onze zakenkring kunt u vinden op de Partners pagina. 

Meer weten over de Kunsthal Zakenkring?

Neem contact op met Sabiha Taner (010-4400308) of mail naar taner@kunsthal.nl