Iedere Vriendschap is voor de Kunsthal van grote waarde, en iedere Vriend is een graag geziene gast. Dat geldt zeker voor de particuliere Vrienden in Brons, Zilver, Goud en Beton. Deze enthousiaste en warme groep liefhebbers is vaak in de Kunsthal te vinden. Als Vriend heb je namelijk altijd gratis toegang en ontvang je uitnodigingen voor onze openingen en exclusieve ontvangsten.

Met de bijdragen van Vrienden versterken we onze programmering. Het stelt ons in staat om grootse en meeslepende tentoonstellingen naar Nederland te halen en waardevolle kunstprojecten van jonge makers te laten zien. Onze Vriendschap heeft zo voor ons allebei grote betekenis. Word nu Vriend en geniet direct van alle voordelen. 

nieuw_tabel Vrienden bzgb.jpg

Meld je hier aan en word nu Vriend

Fiscaal voordeel

Jouw schenking is, vanwege de culturele ANBI-status van de Kunsthal, vrijgesteld van schenk- en erfbelasting en komt dus geheel ten goede aan de missie van de Kunsthal. Bereken hier je fiscale voordeel. 

Contact

Heb je vragen over een Kunsthal Vriendschap in Brons, Zilver, Goud of Beton? Neem contact op met Mathilde Stuyling de Lange via Vrienden@kunsthal.nl of +31 (0) 6 27 88 78 14.

Artist Tours_Hyperrealisme Sculptuur_Kunsthal Rotterdam_11 maart 2018_Foto_ Fred Ernst  ( (9)_LR.jpg
Artist Tour door de tentoonstelling Hyperrealisme Sculptuur. Foto Fred Ernst

Zie ook

Welkom
Een bezoek aan de Kunsthal begint met een starttijd
Boek hier je starttijd