Bent u voor uw (zakelijke) evenement op zoek naar een bijzondere locatie in een dynamische omgeving, dan bent u bij de Kunsthal aan het juiste adres. Het iconische gebouw, ontworpen door de vermaarde architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen.

In de Kunsthal kunt u op één locatie terecht voor uw presentatie of congres, ontbijt, lunch en diner, borrel en feest. Uiteraard kunt u uw evenement combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen. De Kunsthal presenteert met ongeveer vijfentwintig tentoonstellingen per jaar een gevarieerd en contrastrijk programma. 


UW EVENEMENT IN HET AUDITORIUM

Het Auditorium is een schuin oplopende zaal met ruim driehonderd gekleurde Matrix Krueger stoelen. Bent u met een kleiner gezelschap, dan kan de zaal intiemer worden gemaakt naar een capaciteit van circa 200 zitplaatsen. Bij daglicht biedt de zaal een prachtig uitzicht op de Westzeedijk en de Euromast. Het Auditorium is zeer geschikt voor het geven van lezingen, presentaties, filmvertoningen en muziek- en dansoptredens.

Het mooiste Auditorium van Nederland

Zoom
1/6
Zoom
2/6
Zoom
3/6
Zoom
4/6
Zoom
5/6
Zoom
6/6
19. Kunsthal Rotterdam, auditorium, foto Jeroen Musch.JPG
Zoom
1/10
Zoom
10
2/10
Zoom
3/10
Zoom
3
4/10
Zoom
4
5/10
Zoom
5
6/10
Zoom
6
7/10
Zoom
7
8/10
Zoom
8
9/10
Zoom
9
10/10

CATERING OP MAAT IN HET KUNSTHALCAFÉ

In het Kunsthalcafé kunt u terecht voor ontbijt, een lichte of uitgebreide lunch en diner, high tea en hapjes en drankjes voor uw receptie, bedrijfsborrel en feest. Het diner kan zowel in de vorm van een buffet als een walking dinner worden geserveerd, maar ook een sit down dinner aan mooi aangeklede tafels behoort tot de mogelijkheden. Het team van Vermaat verzorgt de catering in het Kunsthalcafé en heeft ruime ervaring in het op maat organiseren van alle soorten ontvangsten.

Ook het interieur van het Kunsthalcafé is inspirerend. De industriële vormgeving is terug te zien in de schuine pilaren, de uit beton gegoten bar en het lichtkunstwerk aan het plafond van kunstenaar Günther Förg. Het gekleurde barlicht zorgt voor extra sfeer en de kleurstelling hiervan is aan te passen aan uw wensen.

Cocktail Evening Kunsthal-21 foto Marco de Swart - LR.jpg

Verrassende tentoonstellingen

Een bezoek aan één van de tentoonstellingen is een inspirerende aanvulling op uw programma of evenement. U kunt ervoor kiezen om uw gasten een rondleiding door de tentoonstellingen aan te bieden (max. 20 personen per gids) of een bezoek op eigen gelegenheid. Dit bezoek kan zowel binnen als buiten de vaste openingstijden plaatsvinden. Door het afwisselende tentoonstellingsaanbod is uw bezoek aan de Kunsthal altijd verrassend.

U kunt uw gasten aan het einde van uw evenement een goodiebag met een blijvende herinnering meegeven. De Kunsthalwinkel adviseert u graag bij de samenstelling van de tasjes.

Uw event in de Kunsthal?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw evenement in de Kunsthal, of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op, of bel Mieke Sicking: 010 - 44 00 322

Interesse verhuur

Vul dit formulier in als u meer informatie over de mogelijkheden van verhuur en evenementen wilt ontvangen.

Wordt alleen gebruikt voor dit informatieverzoek.

Fact sheet

  • Aantal zitplaatsen Auditorium 320.
  • Kleinere opstelling mogelijk door middel van een gordijn, 210 zitplaatsen.
  • Projectiescherm voor presentaties en filmvertoningen: in het raam van het Auditorium is een professioneel projectiescherm geïntegreerd, formaat 350 cm x 850 cm.
  • Een katheder met microfoon is standaard aanwezig.
  • De Kunsthal kan op aanvraag de technische ondersteuning en middelen bieden die passen bij uw evenement.
  • Op verzoek en indien beschikbaar is er de mogelijkheid tot gebruik van het KunsthalLAB. In deze aan het Auditorium grenzende ruimte kunt u zich ongestoord voorbereiden of kleine groepjes gasten ontvangen.
  • De catering in het Kunsthalcafé wordt verzorgd door Vermaat. Externe catering is niet mogelijk. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden op maat.
  • Rondleidingen in de Kunsthal worden verzorgd door UrbanGuides. Deze rondleidingen kunnen wij op aanvraag voor u boeken als onderdeel van uw arrangement. Maximaal 20 personen per gids (een rondleiding kan zowel gericht zijn op de architectuur van de Kunsthal als op de tentoonstellingen.)
  • Mogelijkheid tot samenstellen van goodiebags uit de Kunsthalwinkel.
  • De garderobe kan indien gewenst worden bemand voor een optimale ontvangst van uw gasten.

ZIE OOK