Bent u voor uw (zakelijke) evenement op zoek naar een bijzondere locatie in een dynamische omgeving, dan bent u bij de Kunsthal aan het juiste adres. Het iconische gebouw, ontworpen door architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen.

Uw evenement in het Auditorium

Het Auditorium is een schuin oplopende zaal met 320 gekleurde Matrix Krueger stoelen. Bent u met een kleiner gezelschap, dan kan de zaal intiemer worden gemaakt naar een capaciteit van circa 200 zitplaatsen. Het Auditorium is zeer geschikt voor het geven van presentaties, lezingen, filmvertoningen en muziek- en dansoptredens.

10_LR.jpg

Catering op maat in het Kunsthalcafé

In het Kunsthalcafé kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes voor uw receptie of feest. Het diner kan worden geserveerd als walking dinner, sit down dinner of in buffet style. Met kunst in en rondom het café en een ruim terras heeft het Kunsthalcafé haar eigen unieke sfeer. Het team van Vermaat verzorgt de catering en heeft ruime ervaring in het op maat organiseren van alle soorten ontvangsten.

5.1_LR.jpg
Auditorium_LR.jpg
café01_LR.jpg

Verrassende tentoonstellingen

Een bezoek aan één van de tentoonstellingen is een inspirerende aanvulling op uw evenement. U kunt ervoor kiezen om uw gasten een rondleiding door de tentoonstellingen aan te bieden of een bezoek op eigen gelegenheid. Dit bezoek kan zowel binnen als buiten de openingstijden plaatsvinden. De Kunsthal presenteert jaarlijks met 25 tentoonstellingen een gevarieerd en contrastrijk programma. Door het afwisselende aanbod is uw bezoek aan de Kunsthal altijd verrassend.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw evenement in de Kunsthal, of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan contact op met Mieke Sicking via 010 - 44 00 322 of sicking@kunsthal.nl. Of maak gebruik van onderstaand formulier.

Interesse verhuur

Vul dit formulier in als u meer informatie over de mogelijkheden van verhuur en evenementen wilt ontvangen.

Wordt alleen gebruikt voor dit informatieverzoek.
café 1_LR.jpg
café 7.jpg

Fact sheet

 • In het Auditorium is de volgende standaard techniek aanwezig: beamer, projectiescherm, laptop, 1 handheld, 1 headset, katheder, afkijkscherm en clicker
 • Formaat projectiescherm: 350 x 850 cm
 • 10.000 ANSI-lumen beamer
 • Het Auditorium is volledig te verduisteren door het gordijn (een ontwerp van Petra Blaisse van Inside Outside) te sluiten. Wanneer het Auditorium niet is verduisterd hebben uw gasten prachtig uitzicht over de Westzeedijk en de Euromast.
 • De Kunsthal beschikt over een vergaderruimte de VIP room (capaciteit 12 personen) en een workshopruimte het KunsthalLAB (capaciteit 20 personen).
 • De daktuin van de Kunsthal is af te huren voor borrels (capaciteit 50 personen)
 • De catering in het Kunsthalcafé wordt verzorgd door Vermaat. Externe catering is niet mogelijk. Wij adviseren u graag op maat.
 • Rondleidingen worden verzorgd door UrbanGuides. Een rondleiding kan zowel gericht zijn op een tentoonstelling als op de architectuur van het gebouw.
 • Mogelijkheid tot samenstellen van goodiebags uit de Kunsthalwinkel
   
7_LR.jpg