20 september, 2015 - 7 maart, 2017

-LET OP: DE LUISTERROUTE IS NIET MEER VERKRIJGBAAR-

 

De Luisterroute is een innovatieve audiotour, waarmee bezoekers een non-stop geluidswandeling maken door de Kunsthal. Met verhalen, interviews en muziek leidt Mike Boddé de bezoekers door het hele gebouw en zelfs erbuiten.


Hij neemt je mee op een reis vol beelden, stemmen en geluiden. Verborgen verhalen die bezoekers aan de Kunsthal normaal niet meekrijgen, komen aan bod. Met zijn persoonlijke verhaal geeft Mike Boddé je in een uur een nieuwe impressie van de Kunsthal.

Picasso op een piano. Laat ik je horen. Alleen in de Kunsthal!
Mike Boddé

Verborgen verhalen

Cabaretier Mike Boddé geeft in de Luisterroute zijn persoonlijke en verrassende impressie van de Kunsthal. Hij vertelt onder meer over de historie en architectuur van de Kunsthal, de ‘verboden' parketvloeren, het bezoek van Brad Pitt, de 'man op het dak', zijn ontmoeting met directeur Emily Ansenk en natuurlijk over de meest legendarische tentoonstellingen die de Kunsthal ooit organiseerde. Ook andere betrokkenen doen in de Luisterroute hun verhaal, zoals ex-directeur Wim van Krimpen over zijn "heftige discussies met architect Rem Koolhaas" en de broers Ron en Theo Barneveld, al meer dan tien jaar tentoonstellings-bouwers bij de Kunsthal, over "toen de dijken doorbraken".

De Luisterroute is helaas niet meer verkrijgbaar.

Natalya_02.JPG
Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij