4 maart, 2017 20:00 - 01:00

Is this reality? Ontdek het tijdens Museumnacht010 in de Kunsthal.

In de nacht van 4 maart  balanceer je tussen de echte en de virtuele wereld met Hyperrealistische schilderijen en digitale kunst. Kruip in de huid van je eigen avatar. Schilder een levensecht gebakken ei, zojuist uit de pan getoverd door chefkok Pierre Wind. Dans mee in de virtuele disco en zorg dat je de slimste bent in de Reality quiz met Ari Deelder.

Koop nu Tickets!

HET PROGRAMMA

TO SEE
 

HAL 1: HUMAN/DIGITAL: a symbiotic love affair. 
HAL 2: Hyperrealisme. 50 jaar schilderkunst
HAL 3: Onze tunnel. 75 jaar Maastunnel Rotterdam
HAL 4: Bakeliet, wie kent het niet
HAL 5: Rechtbanktekeningen. Chris Roodbeen
HAL 6: In the Absence of Light. Pim Palsgraaf. 
HAL 7: Beelder...van J.A. Deelder

Opening_HUMANDIGITAL_9feb2017_FredErnst (59).jpg
Foto: Fred Ernst
04_TaborRobak_HumanDigital_KunsthalRotterdam_CROPPED.jpg
Tabor Robak - A*

TO DO
 

Project Mapping ‘je eigen tekening op de Kunsthal gevel’  

Toon aan iedereen in het Museumpark on the spot jouw tekenkunsten! Tijdens museumnacht maak jij een illustratie die door LiGHT-UP COLLECTIVE live geprojecteerd wordt op de gevel van de Kunsthal.  

Kruip in de huid van je eigen avatar

Samen met het team van STRP ontwerp je jouw eigen avatar, die je vervolgens levensecht kunt ervaren met een Virtual Reality bril. Ontmoet de andere avatars in een virtuele wereld.

Reality Quiz met  Ari Deelder  

Tijd voor een reality check! ‘Is dit echt..?’ presentatrice Ari Deelder stelt je deze en vele andere vragen. Val in de prijzen tijdens deze wervelende Reality Quiz.

VJ + DJ = VR disco! 

Got moves? Dans dan mee in de Virtual Reality disco. De interactieve visuals reageren op jouw dansbewegingen. Let’s dance the night away!

Dit zal je geen windeieren leggen!

Schilder je eigen hyperrealistische ‘Fried Egg’ onder begeleiding van chefkok Pierre Wind. Pierre bakt live spiegeleieren en laat zijn culinaire expertise erop los. Jij gaat aan de slag om dit zo goed mogelijk na te schilderen.

De kans dat jij in de Kunsthal bent is ons allang bekend

In samenwerking met SETUP | Medialab Utrecht vindt tijdens Museumnacht de interactieve performance ‘De kans dat jij er bent is ons bekend’ plaats. Deze Big Data Experience maakt op fascinerende wijze de werking van big data en profiling inzichtelijk en voelbaar.

Ook aanwezig in de Kunsthal: Mika de Selfie Robot 

Mika is een selfie robot, ontworpen en gebouwd door zes studenten van de TU Delft.  Mika vindt het heel leuk om samen met jou een selfie te nemen en deze te uploaden op haar website: http://mika.000webhostapp.com/

 

017_Hyperrealisme_TjalfSparnaay_KunsthalRotterdam.jpg
Tjalf Sparnaay - Fried Egg

Zie ook