26 mei, 2021 15:30 - 16:45

Op woensdagmiddag 26 mei van 15.30 tot 16.45 uur organiseert de Kunsthal, in samenwerking met Het Nieuwe Instituut en Museum Boijmans Van Beuningen een online docentenmiddag voor primair en voortgezet onderwijs.

Deuren open, deuren weer dicht. Deuren weer open, deuren toch weer dicht. Het afgelopen jaar is een verwarrende en dynamische tijd geweest. Ook op dit het moment is het nog niet zeker wanneer culturele instellingen hun deuren weer kunnen openen, maar er is een kans dat we ergens in mei aan de beurt zijn. Fingers crossed! Graag organiseren we weer een gezamenlijke online docentenmiddag: om stil te staan bij de uitdagingen, inzicht te krijgen hoe culturele instellingen het onderwijs kunnen ondersteunen en nieuwe inspiratie op te doen. We vertellen je graag over de programma’s die de Kunsthal, Het Nieuwe Instituut en Museum Boijmans Van Beuningen de komende tijd aanbieden.

PROGRAMMA

15.30 Gezamenlijke aftrap met dr. Problememe
15.45

1e sessie (met eerste van de drie instellingen)

16.00  Korte pauze
16.05

2e sessie (met tweede van de drie instellingen)

16.20 Korte pauze
16.25

3e sessie (met tweede van de drie instellingen)

16.40 - 16.45 Gezamelijke afsluiting

Ik meld me aan


 

Docentennieuwsbrief

Word je graag op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en activiteiten voor docenten? Meld je dan aan voor de docentennieuwsbrief via het onderstaande formulier.

We Are Animals_KunsthalRotterdam_FotoMarcoDeSwart_LR (1).JPG
Diverse werken van Paola Pivi in de tentoonstelling We Are Animals, Kunsthal Rotterdam 2021, foto: Marco De Swart
6. Daniel Firman, Nasutamanus, 2012, Courtesy the artist and Perrotin_LR.jpg
Daniel Firman, Nasutamanus, 2012, Courtesy the artist and Perrotin, foto: Daniel Firman/Perrotin

Direct aan de slag

Kunsthal Shop en terras weer open!
De Kunsthal Shop en het terras van het Kunsthalcafé zijn weer open van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De Kunsthal is momenteel nog gesloten. Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief