wo 29 Dec
14:30 - 15:30
Fantaseer, roep en teken mee!

See you later, Illustrator!

Creatieve kinderen opgelet! Op woensdagmiddag 29 december kun je samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken, in de Kunsthal of vanuit je eigen kamer. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken mee. Gebarentolk Mirjam is aanwezig zodat kinderen die doof of slechthorend zijn ook mee kunnen doen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Dichter Wessel begint met een verhaal en illustrator Yara gaat dit meteen tekenen. En terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag jij ondertussen van alles verzinnen voor in het verhaal. De leukste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen. Je mag wat je verzint hardop roepen, en natuurlijk ook zelf tekenen. 

VOOR WIE? 

Jonge tekenaars in de dop (en hun ouders/grootouders/oppasouders…). 

WANNEER

Woensdag 29 december van 14.30 uur tot ongeveer 15.30 uur. 

Meld je nu aan

Kosten en aanmelden

Deelname aan het event in de Kunsthal is € 5,00 euro per kind. (ouders/begeleiders mogen gratis mee.) Je krijgt hier ook een mooi See you later tekenboekje voor en je kunt je tekening laten zien aan Yara en Wessel. 

Tip: Wil je ook de tentoonstellingen bezoeken? Voor kinderen is dit gratis! Ouders/begeleiders dienen hiervoor in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs (Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig)

Deelname via de livestream op facebook is gratis. Ook dan kun je live reageren en meedoen!

Bekijk hier de livestream van de vorige editie terug:

See You Later, Illustrator 7 mei 2021 Low res 01 (24).jpg
See you Later, Illustrator! Foto Marco De Swart
See You Later, Illustrator 7 mei 2021 Low res 01 (67).jpg
Dichter Wessel en illustrator Yara bij See you Later, Illustrator! Foto Marco De Swart