vr 4 Mrt
14:30 - 15:30
Fantaseer, roep en teken mee!

See you later, Illustrator!

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 4 maart kun je samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken, in de Kunsthal of vanuit je eigen kamer. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken mee. Gebarentolk Mirjam is aanwezig zodat kinderen die doof of slechthorend zijn ook mee kunnen doen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Dichter Wessel begint met een verhaal en illustrator Yara gaat dit meteen tekenen. En terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag jij ondertussen van alles verzinnen voor in het verhaal. De leukste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen dingen mag je noemen! En natuurlijk ga je ook zelf tekenen. 

VOOR WIE? 

Jonge tekenaars in de dop (en hun ouders/grootouders/oppasouders…). 

WANNEER

Vrijdag 4 maart van 14.30 uur tot ongeveer 15.30 uur. 

Kosten en aanmelden

Deelname aan het event in de Kunsthal is € 5,00 euro per kind. Je krijgt hier ook een mooi See you later tekenboekje voor, je kunt alle tentoonstellingen zien en je kunt je tekening laten zien aan Yara en Wessel. De tekening die wordt gemaakt door de illustrator krijg je na afloop als kleurplaat mee naar huis. Per kind mag één ouder/begeleider gratis mee.

Online deelname

Deelname via de livestream op facebook is gratis. Je kunt live reageren en meedoen!

Klik hieronder om je aan te melden voor deelname in de Kunsthal

Meld je nu aan

Bekijk hier de livestream van de vorige editie terug:

See You Later, Illustrator 7 mei 2021 Low res 01 (67).jpg
Dichter Wessel en illustrator Yara bij See you Later, Illustrator! Foto Marco De Swart