vr 26 Feb
15:30 - 16:30
Online editie

See you later, Illustrator!

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 26 februari kun je live, vanuit je eigen kamer, samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken online mee! Gebarentolk Mirjam is aanwezig zodat kinderen die doof of slechthorend zijn ook mee kunnen doen.

Download hier het eindresultaat!

Kijk terug

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Een dichter begint met een verhaal en een illustrator gaat dit meteen tekenen. Iedereen kijkt live mee naar wat hij maakt, vanuit zijn eigen kamer thuis. Terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag je ondertussen van alles verzinnen voor in het verhaal. De gezelligste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen. Je mag wat je verzint hardop roepen, of zelf tekenen. 

Meld je nu aan

Wil je de live uitzending liever hier volgen in plaats van via het facebook event, dat kan. Je reacties kun je dan mailen naar communicatie@kunsthal.nl., ook deze komen in de live uitzending. 

VOOR WIE? 

Jonge tekenaars in de dop (en hun leuke ouders/grootouders/oppasouders…). 

WANNEER

Vrijdag 26 februari van 15.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. 

KOSTEN EN AANMELDEN

Deelname via de live stream op facebook is gratis. Je kunt live reageren en meedoen!

Meld je nu gratis aan voor het Facebook Live Event en je krijgt een melding wanneer de uitzending begint, zodat je geen moment mist van deze See You Later, Illustrator!

Zie ook

201023-FE0841-FredErnst-1600px.jpg
See you later, Illustrator!, Kunsthal Rotterdam. Foto Fred Ernst
Tessie Loeff 2.jpg
Thuiskijkers See you later, Illustrator!
Kunsthal Shop en terras weer open!
De Kunsthal Shop en het terras van het Kunsthalcafé zijn weer open van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De Kunsthal is momenteel nog gesloten. Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief