21 februari, 2018 13:00 - 16:30

Tot en met zondag 25 februari presenteert de Kunsthal Rotterdam een grote overzichtstentoonstelling van Paul Delvaux (1897-1994), één van de belangrijkste schilders uit de Belgische kunstgeschiedenis. Met negentig werken, waaronder schilderijen, tekeningen en aquarellen, brengt de Kunsthal een eerbetoon aan deze kunstenaar. Op woensdag 21 februari organiseert Winsor & Newton, partner van de Kunsthal, een workshop aquarel.

-Deze workshop is inmiddels volledig gereserveerd. Wil je op de hoogte blijven van volgende workshops van Winsor & Newton stuur dan een mail met je contactgegevens naar benelux@winsornewton.com - 

De workshop start met een inspirerende rondleiding door de tentoonstelling ‘Paul Delvaux. Meester van de droom’ met specifieke aandacht voor zijn aquarellen. Vervolgens krijg je in de workshop de gelegenheid om zelf een aquarel te maken, met veel uitleg over aquareltechnieken en - materialen.

Programma

13.00 - 13.15 uur 
 Inloop en welkom in het KunsthalLAB
13.15 - 14.15 uur
Rondleiding door de tentoonstelling ‘Paul Delvaux. Meester van de droom’
14.15 - 14.30 uur
Pauze
14.30 - 16.30 uur
Workshop aquarel 

Deelname aan de workshop en rondleiding is gratis op vertoon van een geldig Kunsthal entreeticket (Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig).
Je kunt je entreeticket online kopen via www.kunsthal.nl/tickets of op de dag zelf aan de kassa van de Kunsthal.

Aanmelden
Meld je snel aan, er zijn slechts 12 plekken beschikbaar! Aanmelden doe je door een email te sturen aan benelux@winsornewton.com. Je ontvangt binnen enkele dagen bevestiging of er nog plaats is.

 

ZIE OOK

WN PROFESSIONAL WATERCOLOUR PAINT FRENCH ULTRAMARINE WITH BRUSH.JPG
5. PaulDelvaux, De vrouw voor de spiegel (1948)_oost-indische inkt en aquarel op papier.jpg
Paul Delvaux, De vrouw voor de spiegel (1948), Oost-Indische inkt en aquarel op papier.