Vier de verbeelding en doe mee met All you can Art! Iedereen - maar dan ook echt iedereen - krijgt bij All you can Art de kans om samen kunst te maken, te leren en te ontdekken. Deze diepgaande samenwerking van Kunsthal Rotterdam met Instituto Buena Bista (IBB) Curaçao is in 2015 gestart en na vele succesvolle edities niet meer weg te denken uit het culturele landschap van Rotterdam. Na vele zomerse edities werkt All you can Art nu aan een duurzame voortgang, waarbij de laagdrempeligheid, mentaliteit en beweeglijkheid van All you can Art voorop blijven staan.

Het team van kunstenaars - onder de bezielende leiding van David Bade en Tirzo Martha - werkt samen met talrijke buurtinitiatieven, Rotterdamse kunstenaars, studenten, wijkbewoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen. Vaste partners zijn onder meer Reakt, Pauluskerk en Laurens ouderenzorg. All you can Art laat zien welke verbindende rol kunst kan spelen in de maatschappij. Juist ook voor eenieder die deze connectie niet vanzelfsprekend kan maken. Het experimentele karakter en het standpunt dat kunst een verantwoordelijkheid neemt ten opzichte van de medemens en de samenleving, leent zich bij uitstek om op zoek te gaan naar mogelijkheden.

 

Hoe kun je meedoen

Meedoen met All you can Art kan op vele manieren. Als bezoeker van de Kunsthal duik je elke zomer in het open atelier en werk je samen met kunstenaars. Wil je jezelf creatief verder ontwikkelen, meld je dan aan voor de Summerschool. Wil je een kijkje nemen bij partners in de stad, of wil je zelf partner worden met je organisatie, laat het ons weten via allyoucanart@kunsthal.nl

All you can Art & Pauluskerk Rotterdam

Heb jij lef, creatief talent en een passie voor kunst? Meld je aan voor de Summerschool!

All you can Art en Reakt starten met nieuw project Kunstness

Kunstness

All you can Art x Reakt

1 maart 2022 - 1 maart 2023
Vanaf maart reikt All you can Art verder dan Rotterdam. Met het project ‘Kunstness’ strijken vier kunstenaars van All you can Art om de beurt neer bij verschillende vestigingen van Reakt in het land. Lees hier wat het project precies inhoudt en volg de laatste ontwikkelingen.

Meer info

All you can Art & Calder Now

Studio Calder Now

Ga zelf aan de slag!

21 november 2021 - 29 mei 2022
Ga in de weekenden aan de slag met de kunstenaars van All you can Art in Studio Calder Now! Werk samen aan een opdracht rondom belangrijke thema's uit het oeuvre van Calder. Maak, leer en ontdek!

Meer info

Doe mee in het Open Atelier

Open Atelier zomer 2022

All you can Art

2 juli 2022 - 28 augustus 2022
De creatieve energie is de hele zomer lang letterlijk tastbaar in het open atelier en de organisch groeiende tentoonstelling in de Kunsthal. Deze zomer werken kunstenaars Elvis Chen, David Bade, Tirzo Martha, Dik Kreuk, Liesbeth Labeur, Roxette Capriles en Gerson Kronstad afwisselend aan verschillende projecten. Kom ook en doe mee!

Meer info

Zie ook

Welkom
Een bezoek aan de Kunsthal begint met een starttijd
Boek hier je starttijd