KUNSTHAL IS VANAF MAANDAG 1 JUNI WEER OPEN!

Omdat de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers op de eerste plaats komt, gelden er extra maatregelen. Wij vragen ons publiek om onze richtlijnen te volgen. Zo geven we iedereen de ruimte voor een fijn bezoek aan de Kunsthal. Alleen online tickets. Boek je tijdslot via kunsthal.nl/tickets

Ontspannen genieten in een dynamische en bijzondere omgeving, dat kan in het Kunsthalcafé. Met haar ruime terras een oase van rust in het Museumpark. Voor een kop koffie, een snelle of juist uitgebreide lunch of High Tea. En alleen lekker borrelen kan natuurlijk ook, voor of na uw bezoek aan een van de tentoonstellingen. De Kunsthal biedt met een gevarieerd en contrastrijk programma een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen.

2. Cocktail Evening Kunsthal-foto Marco de Swart - LR.jpg

Het Kunsthalcafé is tevens een uitstekende locatie voor (zakelijke) evenementen en ontvangsten van groepen, ook in de avonduren. 
Kijk voor meer informatie bij Verhuur en evenementen

Met uitzondering van maandag staat het team van het Kunsthalcafé iedere dag voor u klaar met een gevarieerde kaart en goede service. 

De kroketten in dit restaurant, zijn niet aan de kleine kant
Vincent Mentzel, vrij naar Cornelis Bastiaan Vaandrager
Tentoonstellingsbeeld_Antony Gormley.jpg
‘Another Time II’, Antony Gormley

Smaakvol en omringd door kunst en architectuur

Het Kunsthalcafé is gevestigd in de door de vermaarde architect Rem Koolhaas ontworpen Kunsthal en smaakvol ingericht met meubilair van Vitra. In en rondom het Kunsthalcafé is ook beeldende kunst te zien, zoals de neonsculptuur van een lichtgevend wolkendek van beeldend kunstenaar Günther Förg die aan het plafond van het café prijkt.

Buiten in het gazon staan de bronzen konijnen van de Nederlandse beeldhouwer Tom Claassen, een geliefd object bij kinderen, en het werk ‘AUB au mijn benen’ van Henk Visch. Vanaf de Westzeedijk en vanuit het park ziet u op het dak van de Kunsthal de beelden ‘Kameel en Reiziger’ van Henk Visch en  ‘Another Time II’ van Antony Gormley. In de daktuin van de Kunsthal, zichtbaar wanneer u voorbij de ‘luie trap’ in de Kunsthal loopt, staat het werk ‘Three Part Object LH 470’ van de Engelse beeldhouwer Henry Moore.

Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij