Voor families en kinderen is er in de Kunsthal altijd iets te doen! Met de Kijk&Doe – tochten gaan kinderen van 6 – 12 jaar zelfstandig door de hoofdtentoonstelling van dat moment. Tot en met 26 mei is er een Kijk&Doe-tocht door de tentoonstelling 'Science Fiction: A Journey into the Unknown'! Voor jongeren van 12 – 18 jaar zijn er op dit moment Kijkwijzers voor de tentoonstelling 'Trouble in Paradise. Collection Rattan Chadha.' en 'Picasso op papier'. De Kijk&Doe – tochten en Kijkwijzers bevatten verschillende (teken)opdrachten en vragen en prikkelen om anders naar de tentoongestelde werken te kijken.

In het KunsthalLAB kun je iedere dag zelf aan de slag, met activiteiten die zijn toegespitst op de tentoonstellingen. Kijk hier wat je op dit moment in het KunsthalLAB kunt doen.

Ook organiseert de Kunsthal regelmatig activiteiten speciaal voor families en kinderen, zoals in de schoolvakanties en op de KunsthalFAMILIEdagen. De activiteiten variëren van workshops, rondleidingen en verhalenvertellers tot kookles, knutselen en muziek- en dansoptredens.

ZIE OOK

140928-FE0201-FredErnst-1200px.jpg
150419-FE1648-FredErnst-30cm.jpg