De Kunsthal is tijdelijk gesloten

Kunsthal Rotterdam is tijdelijk gesloten, in ieder geval tot en met 28 april 2021. Houd voor updates omtrent de sluiting onze website en social media in de gaten.

Het is voor scholen momenteel (nog) niet mogelijk met leerlingen naar de Kunsthal te komen. Daarom slaan de Kunsthal en hoofdsponsor ING de handen ineen voor weer een nieuwe online editie van de Kunstbuzz, dit keer voor zowel primair als voortgezet onderwijs.

Maak met je klas een virtuele reis door de tentoonstelling We Are Animals. Boswachter Natascha Hokke van Natuurmonumenten neemt leerlingen van de bovenbouw van het primair onderwijs mee 'op safari'. Ze staat stil bij een aantal kunstwerken en vertelt bijzondere weetjes over dieren dichtbij huis. Leerlingen van de onderbouw van het voortgezet onderwijs maken samen met woordkunstenaar Ivan Words in drie stappen hun eigen gedicht, rap, dialoog of stripverhaal.

Online les Youthquake

Ook bij de tentoonstelling Youthquake is er een Kunsthal Educatiekit beschikbaar. Aan de hand van mode, fotografie en video laten we leerlingen uit de bovenbouw van het voortgezet onderwijs zien hoe jong-zijn de norm is in onze beeldcultuur.

Lees meer

Kunstbuzz Natascha Hokke met ING Leeuw 2 LR.jpg
Boswachter Natascha Hokke van Natuurmonumenten samen met de ING Leeuw in de tentoonstelling We Are Animals. Foto Marco De Swart
Kunsthal Rotterdam tijdelijk gesloten
Volg ons op instagram en facebook voor een dagelijkse dosis inspiratie!
Volgen