De Kunsthal biedt een gevarieerd tentoonstellingsaanbod, met beeldende kunst, fotografie en cultuurhistorische thema’s. Het afwisselende educatieve aanbod sluit aan op de tentoonstellingen en is, waar mogelijk, geïntegreerd in het KunsthalLAB, een speciale ruimte voor kinderen en schoolklassen. Voor ieder onderwijsniveau bestaat een speciaal aanbod waardoor de ervaring aansluit op de behoefte van de groep. Vraag een bezoek met de klas altijd aan.

Vraag een bezoek aan

Huisregels voor bezoek scholen

Making_Africa_Festival_2okt2016_Kunsthal_fotoBasCzerwinski (58).jpg

PRIMAIR ONDERWIJS

De Kunsthal biedt een uitgebreid programma voor het basisonderwijs. Programma’s die kinderen van 4 tot 12 jaar aanzetten om beter te kijken, vragen te stellen, met elkaar in dicussie te gaan of iets te maken. Het programma is altijd aangepast op het actuele tentoonstellingsprogramma van de Kunsthal.

 

meer informatie

Making_Africa_opening_1 oktober_Kunsthal_fotoBasCzerwinski (65).jpg

VOORTGEZET ONDERWIJS

Bij de Kunsthal maak je kennis met nieuwe werelden en herontdek je oude bekenden. Het variërende tentoonstellingsaanbod staat garant voor verassing en ontdekking. Voor het voortgezet onderwijs is een uitgebreid programma samengesteld met workshops en rondleidingen.

meer informatie

Masterclass Peter Lindbergh_Kunsthal_8sept2016_fotoFredErnst (12).jpg

HBO EN WO

De Kunsthal werkt samen met gidsen van UrbanGuides voor het aanbieden van rondleidingen voor HBO en WO aangepast op het tentoonstellingsprogramma. Gebouwrondleidingen over de architectuur van de Kunsthal zijn ook op verzoek mogelijk. 

 

meer informatie