De Kunsthal biedt een gevarieerd tentoonstellingsaanbod, met beeldende kunst, fotografie en cultuurhistorische thema’s. Het afwisselende educatieve aanbod sluit aan op het actuele tentoonstellingsprogramma. Je kunt momenteel met je klas de Kunsthal virtueel of in het echt bezoeken.

We Are Animals

Ontdek in tentoonstelling We Are Animals het dierenrijk van de kunst. Sculpturen van gevederde ijsberen, monumentale schilderijen van aaibare katten en een zwevende olifant: buitengewone dierlijke creaties van ruim dertig hedendaagse kunstenaars komen samen in de Kunsthal. Werken van onder meer Maurizio Cattelan, Candida Höfer, Paul McCarthy en David Shrigley tonen de relatie tussen mens en dier en laten zien hoe wij mensen naar onszelf kijken en proberen te begrijpen aan de hand van dieren. Een prikkelende tentoonstelling die je een spiegel voorhoudt.

WeAreAnimals_Kunsthal_fotoMarcoDeSwart (16).JPG

PRIMAIR ONDERWIJS

De Kunsthal biedt een uitgebreid programma voor het basisonderwijs. Programma’s die kinderen van 4 tot 12 jaar aanzetten om beter te kijken, vragen te stellen, met elkaar in dicussie te gaan of iets te maken. Het programma is altijd aangepast op het actuele tentoonstellingsprogramma van de Kunsthal.

 

meer informatie

190414-FE1576-FredErnst-30cm.jpg

VOORTGEZET ONDERWIJS EN MBO

Bij de Kunsthal maak je kennis met nieuwe werelden en herontdek je oude bekenden. Het variërende tentoonstellingsaanbod staat garant voor verrassing en ontdekking. Voor het voortgezet onderwijs en mbo is een programma samengesteld aangepast op het actuele tentoonstellingprogramma van de Kunsthal.

meer informatie

Masterclass ViktorandRolf_Kunsthal_13 sept 2018_foto Fred Ernst (60)_LR.jpg

HBO EN WO

De Kunsthal werkt samen met gidsen van UrbanGuides voor het aanbieden van rondleidingen voor HBO en WO aangepast op het tentoonstellingsprogramma. Gebouwrondleidingen over de architectuur van de Kunsthal zijn ook op verzoek mogelijk. 

 

meer informatie

Huisregels voor bezoek scholen