Ontdek het gevarieerde tentoonstellingsaanbod of de bijzondere architectuur van de Kunsthal, en dat met studentenkorting. Opleidingen bezoeken de Kunsthal zelfstandig of samen met een gids van UrbanGuides. De rondleidingen zijn altijd aangepast op het actuele tentoonstellingsprogramma.

Je kunt via UrbanGuides de volgende rondleidingen boeken:

  • Rondleiding bij een hoofdtentoonstelling in het Nederlands, Engels of Duits. Kosten: €75 voor een groep van maximaal 10 personen.
  • Gebouwrondleiding over de architectuur van de Kunsthal. Kosten: €85 voor een groep van max. 10 personen.
  • Rondleiding op maat voor groepen studenten, bedrijven of organisaties. De rondleiding wordt afgestemd op de interesses van de groep. Kosten: €125 voor een groep van maximaal 10 personen.

Voor meer informatie en het boeken van een rondleiding neem je contact op met UrbanGuides via +31 (0)10 43 31 628, of kijk op UrbanGuides.nl

Zelfstandig bezoek

Het is ook mogelijk de Kunsthal op eigen gelegenheid te bezoeken. Wel moet de groep vooraf aangemeld worden. Dit kan via dit formulier

201124-001 LR.jpg
Kunstkoppels Extra Large, foto Bas Czerwinski

Kunstkoppels

Tijdens KunstKoppels ontmoet je in de Kunsthal iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is. Iemand van een andere generatie, achtergrond of leefwijze. Iedere editie staat in het teken van een huidige tentoonstelling. Na een introductie bezoek je als KunstKoppel de tentoonstelling en ontdek je samen de kunstwerken door middel van inhoudelijke vragen. Kijk samen, praat en denk na. KunstKoppels wordt georganiseerd in samenwerking met Rotterdamse Helden, een jongerenproject van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV). Voor studenten is deelname aan KunstKoppels gratis. 

Masterclass Stephan Vanfleteren_18dc2018_Kunsthal_fotoFredErnst (18).jpg
Masterclass Stephan Vanfleteren, foto Fred Ernst

Masterclasses

Kunsthal Rotterdam presenteert, in samenwerking met de Willem de Kooning Academie, ieder jaar een serie masterclasses door opmerkelijke kunstenaars. Na inspirerende masterclasses van onder meer fotograaf Peter Lindbergh, architect Rem Koolhaas, fashion artists Viktor&Rolf, trend forecaster Lidewij Edelkoort en Dj Isis, is het ter gelegenheid van het huidige tentoonstellingsprogramma de beurt aan een volgende kunstenaar. Wanneer de masterclasses bekend zijn verschijnt deze informatie op de website van de Kunsthal. 

Nu te zien