Het is momenteel nog niet mogelijk om groepsverband de Kunsthal te bezoeken. Ontdek tijdens een rondleiding het gevarieerde tentoonstellingsaanbod of de bijzondere architectuur van de Kunsthal. Hiervoor werkt de Kunsthal samen met gidsen van UrbanGuides. De rondleidingen zijn altijd aangepast op het actuele tentoonstellingsprogramma.

Momenteel kun je ‘Five and a Guide’ boeken: een rondleiding met één gids en maximaal vijf deelnemers voor €75. Zo houden wij een bezoek aan de Kunsthal prettig en veilig, voor jullie en onze medewerkers. In vijftig minuten neemt één van de gidsen van UrbanGuides je mee door de tentoonstelling.

Gebouwrondleiding

De Kunsthal is ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas en is een van de iconen van de moderne architectuur. Met een gebouwrondleiding kom je meer te weten over de filosofie achter het gebouw, materiaalgebruik en ontdek je verborgen hoekjes.

Rondleiding boeken

Voor meer informatie en het boeken van een rondleiding neem je contact op met UrbanGuides via +31 (0)10 43 31 628, of kijk op UrbanGuides.nl

Persbeeld_Kunsthal Rotterdam_zuidzijde_ foto Jeroen Musch.jpg
foto Jeroen Musch
Opening BAWC_zaterdag 20 juni_ Bas Czerwinski_LR (27).JPG
foto Bas Czerwinski