01. Sam Jinks_Untitled (Kneeling Woman).jpg
Sam Jinks, Untitled (Kneeling Woman), 2015

Aanmelden bezoek

HYPERREALISME SCULPTUUR

10 maart t/m juli 2018

Met de tentoonstelling 'Hyperrealisme Sculptuur' toont de Kunsthal een unieke selectie ruimtelijke werken van belangrijke hyperrealistische beeldhouwers van de afgelopen 50 jaar. Aan de hand van verschillende onderwerpen zoals 'menselijke replica's' en 'vervormde realiteit' laat de tentoonstelling zien dat de manier waarop we naar onze lichamen kijken voortdurend verandert. Jong en oud worden absoluut verrast door de overtuigende werkelijkheid van sommige kunstwerken. 

Bij de tentoonstelling ‘Hyperrealisme Sculptuur' wordt een Kunsthal EducatieKIT ontwikkeld voor het onderwijs wat ingaat op de hyperrealistische kunststroming. Lees hier meer over de Kunsthal EducatieKIT.

Meer over de tentoonstelling

NEEM DE KUNSTBUZZ NAAR DE KUNSTHAL!

Wilt je graag met jouw klas de Kunsthal bezoeken, maar is vervoer een probleem? Jaarlijks organiseren de Kunsthal en ING voor ruim duizend scholieren uit de regio Rotterdam de Kunstbuzz.

Bezoek op dinsdag 29 en donderdag 31 mei  met de Kunstbuzz de tentoonstelling 'Michael Kvium. Circus Europa'. Op dinsdag 29 mei gaat de volgende editie van de Kunstbuzz naar 'Hyperrealisme Sculptuur'. Wil je gebruik maken van de Kunstbuzz mét toegang tot de Kunsthal?  JA!