Parkeren mindervaliden

Mindervaliden kunnen parkeren in Parkeergarage Museumpark, adres Museumpark 32, 3015 CX Rotterdam. Vanaf de parkeergarage kunt u met de lift naar het niveau van het Museumpark en door het park naar de Kunsthal toe gaan. Een plattegrond van deze route is te vinden bij de downloads op deze pagina. Het is ook mogelijk iemand af te zetten vlakbij de ingang van de Kunsthal op een laad- en losplaats en daarna de auto te parkeren. Ook die plek is op het kaartje aangegeven. 

In de Kunsthal

Alle tentoonstellingsruimtes van de Kunsthal zijn met een rolstoel toegankelijk. Een bezoeker in een rolstoel mag een begeleider meenemen. De entree voor de begeleider is gratis. Bij de Kunsthal zijn enkele rolstoelen te leen. Reserveren vooraf is noodzakelijk en kan via telefoonnummer 010 – 44 00 300. Buiten kantooruren kunt u hiervoor via het emailadres receptie@kunsthal.nl contact opnemen. 

Het museum is toegankelijk met een hulphond die als zodanig herkenbaar is.

Cashless

Let op! U kunt in de Kunsthal Rotterdam niet contant betalen. De Kunsthal kiest voor cashless betalingsmethoden met het oog op duurzaamheid en veiligheid.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met de Kunsthal via
010 – 44 00 300.

Download hier de plattegrond

1  Kunsthal Rotterdam foto Jeroen Musch - foto ingang.jpg
De ingang van de Kunsthal is, door de bijzondere architectuur van het gebouw, voor sommige mensen even zoeken... U vindt de hoofdingang bij de oranje pijl, onderaan de hellingbaan.