Later word ik kinderboekenschrijfster
Een project van Lila Shu en Johan Kramer

7 oktober 2015 – 17 januari 2016 Deze tentoonstelling is afgelopen
Hal
7
In de tentoonstelling "Later word ik kinderboekenschrijfster" onderzoekt fotograaf en filmmaker Johan Kramer met zijn dochter Lila Shu hoe je kinderboekenschrijver kunt worden.

Samen bezoeken ze bekende Nederlandse kinderboekenschrijvers onder wie Yvonne Jagtenberg, Tosca Menten en Annet Huizing op hun favoriete schrijfplek, Lila gewapend met pen en papier en Johan met camera. Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2015 toont de Kunsthal de resultaten van hun veldonderzoek: inspirerende en motiverende verhalen van auteurs begeleid door fotografie. De tentoonstelling moedigt kinderen aan om hun fantasie te gebruiken en zelf te gaan schrijven. 

De geportretteerde schrijvers zijn Janneke Schotveld, Yvonne Jagtenberg, Marjon Hoffman, Manon Sikkel, Suzanne Buis, Tosca Menten, Anke Kranendonk, Annet Huizing, Anna Woltz en Enne Koens.

MAGAZINE VOOR KIDS

Dé herfstvakantie must-have voor kinderen is het bijbehorende magazine met interviews, leuke weetjes over de schrijvers en tips om zelf aan de slag te gaan. Download het magazine
Icon Magazine_Later word ik kinderboekenschrijfster.pdf (6,1 MB) .

Zit je vol met verhalen?

Zoom
1/5
Zoom
2/5
Zoom
3/5
Zoom
4/5
Zoom
5/5