Kunsthal Shop en terras Kunsthalcafé weer open!

De Kunsthal Shop en het terras van het Kunsthalcafé zijn weer open van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De Kunsthal is momenteel nog gesloten. Houd voor updates over de start van de ticketverkoop onze website en social media in de gaten.

Wat houdt een tijdslot in?

Het online ticket heeft een datum en binnenkomsttijd, waarop we je verwachten. Houd je aan de starttijd van dit tijdslot. Zo voorkomen we drukte en rijvorming aan de kassa. Hoe lang je in de Kunsthal blijft om de tentoonstellingen te bezoeken, is vervolgens vrij. 

Waarom moet ik als kaarthouder een gratis ticket boeken?

Door te werken met tijdsloten houdt de Kunsthal controle op de bezoekersaantallen en spreiding en kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen in het gebouw. Graag je pas tonen bij de ingang. 

Wat doe ik als ik toch niet kan komen op de gekozen dag en tijdslot?

Jammer dat je bezoek niet door kan gaan. Je kunt je ticket omboeken naar een later moment. Mail naar tickets@kunsthal.nl. Zij helpen je binnen kantooruren verder. 

Hoeveel tickets mag ik maximaal per persoon boeken?

Kom alleen, met zijn tweeën of met kinderen uit jullie huishouden. Je kunt maximaal 5 tickets per transactie boeken. 

Ik wil een ticket boeken voor meer dan 2 weken vooruit. Kan dat?

Nee, dat kan helaas niet. We geven steeds voor maximaal twee weken vooruit tickets vrij. Zo blijven we flexibel aan de actuele omstandigheden. 
 

 

Kunsthal Shop en terras weer open!
De Kunsthal Shop en het terras van het Kunsthalcafé zijn weer open van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De Kunsthal is momenteel nog gesloten. Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief