Nieuws

Kunsthal & IFFR geven een feestje!

LET OP: De combinatie met film is uitverkocht, maar er zijn nog combitickets voor de 'Designing 007' tentoonstelling en het feest te koop. Vanaf 21:00 zijn deze ook aan de deur te koop voor €10. Deuren gaan open om 22.00 uur

Op deze speciale avond worden onze vrienden en fans vanaf 19.00 uur in de Kunsthal ontvangen met een drankje en muziek, om vervolgens te genieten van de voorpremière van Mommy, de nieuwe film van Xavier Dolan (Les amours imaginaires). Om in filmsferen te blijven is er aansluitend een exclusieve avondopening van de tentoonstelling Designing 007: Fifty Years of Bond Style. Tot in de kleine uurtjes staat de Kunsthal op zijn kop met muziek van Rotterdams finest dj's Hollywood & Vine en Popon Acid.

  

Datum: vrijdag 24 oktober 2014
Locatie: Kunsthal Rotterdam, Westzeedijk 341, Rotterdam

Programma:
19:00 inloop (met welkomstdrankje)
20:00 film
22:30 tentoonstelling
22:30 - 03:00 feest

De kaarten voor de film zijn helaas uitverkocht, maar je kunt nog kaarten kopen voor de speciale avondopenstelling van Designing 007: Fifty Years of Bond Style en het feest in het Kunsthalcafé tot in de late uurtjes (inloop vanaf 22.00 uur). bestel nu tickets:

Mommy
In de nieuwe film van wonder boy Dolan probeert alleenstaande moeder Diane haar onrustige puberzoon weer op de rails te krijgen. Steve kan heel lief en zacht zijn maar op een ander moment druk en gewelddadig. Diane kan de stemmingen van Steve maar moeilijk onder controle krijgen. Een nieuwe vriendschap met een verlegen buurvrouw, die een klik met zowel moeder als zoon heeft, lijkt het tij te keren. Mommy, winnaar van de Juryprijs op het filmfestival van Cannes, is een emotionele achtbaan vol humor, pijn en overtuigende acteerprestaties. 

Xavier Dolan (1989,Canada) is acteur, scenarist en regisseur. Zijn semi-autobiografische debuutfilm J'ai tuéma mère (2009) - vertoond op IFFR 2010 - won vele prijzen, waaronder de Prix Regards Jeunes in Cannes en de prijs voor de beste Canadese speelfilm op het filmfestival van Vancouver. Zijn tweede speelfilm Lesamours imaginaires won wederom vele prijzen, waaronder de MovieZoneAward tijdens IFFR 2011.

Designing 007: Fifty Years of Bond Style
"Bond, James Bond." Vanaf het moment dat Sean Connery deze beroemde naam uitspreekt aan het begin van Dr.No, heeft Agent 007 de wereld veroverd. De innemende gentleman is niet alleen aantrekkelijk op het witte doek, maar staat sinds vijf decennia symbool voor het meest succesvolle merk in de filmgeschiedenis. De tentoonstelling presenteert de wereld van innovatie en actie, stijl en aantrekkingskracht van de meest bekende en favoriete geheim agent. Meer dan 500 gadgets, kostuums, iconische auto's, story boards, grafische ontwerpen en rekwisieten bieden samen met vele filmfragmenten een ongeëvenaarde multimediale beleving van vijftig jaar James Bond filmgeschiedenis.

De tentoonstelling is in samenwerking met EON Productions georganiseerd door Barbican Centre in Londen.

 

Nu te zien

Verwacht