Nieuws

Check in en maak kans op...

De actie loopt van 12 oktober 2014 t/m 8 februari 2015. Na afloop van de actie wordt uit alle ‘inchecks' een winnaar gekozen. De winnaar ontvangt voor 28 februari 2015 persoonlijk bericht.

 

Actievoorwaarden:

De te winnen tickets zijn geldig op British Airways vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Londen City, uitgevoerd door BA CityFlyer.

De tickets zijn geldig t/m 31 december 2015.

Een ieder kan deelnemen aan de actie. Echter om kans te maken op de vliegtickets geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Bijhorende speciale boekingsvoorwaarden worden aan de winnaar bekendgemaakt

De winnaar wordt via social media verzocht de contactgegevens toe te sturen aan de Kunsthal middels een e-mail naar communicatie@kunsthal.nl ovv ‘Check in op #designing007', zodat contact kan worden opgenomen over het boeken van de tickets. Indien de prijswinnaar zich na 15 april 2015 meldt komt deze niet meer in aanmerking voor een prijs.

De te winnen tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar, hebben geen contante waarde en mogen geenszins voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Medewerkers en familieleden van de Kunsthal Rotterdam en British Airways kunnen geen kans maken op de vliegtickets.

Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Deze actie is uitsluitend geldig binnen Nederland.

De Kunsthal Rotterdam is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten of eventuele technische storingen/ mankementen in het internetverkeer.

De Kunsthal Rotterdam behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.kunsthal.nl/actielonden

In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door de Kunsthal Rotterdam.

Nu te zien

Verwacht