Wilt u een blijvende herinnering aan uw bezoek aan de Kunsthal of meer achtergrondinformatie over een kunstenaar of tentoonstelling? In de Kunsthalwinkel kunt u altijd terecht.

De winkel is een mix van museumshop, concept store en souvenirwinkel met een aanbod van vernieuwende, duurzame en kwalitatieve artikelen. 

Verrassend en origineel

Regelmatig wisselt de winkel van assortiment met nieuwe producten die aansluiten op de uiteenlopende tentoonstellingen in de Kunsthal zoals tentoonstellingscatalogi, posters, boeken en exclusieve kunstenaarsuitgaven. In de vaste collectie vindt u producten en cadeau-artikelen waarin kunst, architectuur en design centraal staan met veel aandacht voor Rotterdamse makers. Kortom, een winkel die het waard is om een rondje voor om te fietsen!

De Kunsthalwinkel is te vinden in het entreegebied van de Kunsthal bij het Kunsthalcafé en is te bezoeken zonder Kunsthal entreeticket.

1. Nieuwe ontvangstgebied Kunsthal Rotterdam, foto Ossip van Duivenbode.jpg

Contact winkel

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over producten in de Kunsthalwinkel neemt u contact op via onderstaand formulier.

Foto pop-up Mapplethorpe_Tessie.jpg

 

Robert Mapplethorpe & Prince Pop-Shop

Tijdens de tentoonstellingen 'Robert Mapplethorpe, een perfectionist' en 'Prince LOVE LIVE' kunt u ook terecht in de speciale Pop-Shop. Deze volledig in stijl ingerichte winkel aan het einde van de tentoonstelling verkoopt Robert Mapplethorpe catalogi en aanverwante producten. Ook zijn er voor alle liefhebbers veel Prince producten te koop. 

De Pop-Shop bevindt zich aan het einde van de tentoonstelling ‘Robert Mapplethorpe, een perfectionist’ en is uitsluitend te bezoeken met een Kunsthal entreeticket. (Museumkaart geldig!)