Cashless

Let op! Met ingang van dinsdag 3 april kunt u in de Kunsthal Rotterdam niet meer contant betalen. De Kunsthal kiest voor cashless betalingsmethoden met het oog op duurzaamheid en veiligheid.

Wilt u een blijvende herinnering aan uw bezoek aan de Kunsthal of meer achtergrondinformatie over een kunstenaar of tentoonstelling? In de Kunsthalwinkel kunt u altijd terecht.

De winkel is een mix van museumshop, concept store en souvenirwinkel met een aanbod van vernieuwende, duurzame en kwalitatieve artikelen. 

Verrassend en origineel

Regelmatig wisselt de winkel van assortiment met nieuwe producten die aansluiten op de uiteenlopende tentoonstellingen in de Kunsthal zoals tentoonstellingscatalogi, posters, boeken en exclusieve kunstenaarsuitgaven. In de vaste collectie vindt u producten en cadeau-artikelen waarin kunst, architectuur en design centraal staan met veel aandacht voor Rotterdamse makers. Kortom, een winkel die het waard is om een rondje voor om te fietsen!

De Kunsthalwinkel is te vinden in het entreegebied van de Kunsthal bij het Kunsthalcafé en is te bezoeken zonder Kunsthal entreeticket.

POP-UP SHOP

De Kunsthal Pop-up shop staat dit keer in het teken van de tentoonstelling 'Kattenliefde. Negen levens in de kunst', de meest aaibare familietentoonstelling van het jaar. In de shop vind je onder andere T-shirts van fotograaf Marie Cécile Thijs, kattenkalenders, broches en mooie posters. Kom langs en bekijk alle toffe producten, ook leuk om cadeau te doen! 

Contact winkel

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over producten in de Kunsthalwinkel neemt u contact op via onderstaand formulier.

1. Nieuwe ontvangstgebied Kunsthal Rotterdam, foto Ossip van Duivenbode.jpg
ViktorandRolf Cocktailpreview ING_vrijdag 25 mei 2018_Kunsthal_foto Fred Ernst (74).jpg
Pop-up shop Viktor&Rolf. Foto: Fred Ernst