Cashless

Let op! U kunt in Kunsthal Rotterdam niet contant betalen. De Kunsthal kiest voor cashless betalingsmethoden met het oog op duurzaamheid en veiligheid.

Wilt u een blijvende herinnering aan uw bezoek aan de Kunsthal of meer achtergrondinformatie over een kunstenaar of tentoonstelling? In de Kunsthalwinkel kunt u altijd terecht.

De winkel is een mix van museumshop, concept store en souvenirwinkel met een aanbod van vernieuwende, duurzame en kwalitatieve artikelen. 

Verrassend en origineel

Regelmatig wisselt de winkel van assortiment met nieuwe producten die aansluiten op de uiteenlopende tentoonstellingen in de Kunsthal zoals tentoonstellingscatalogi, posters, boeken en exclusieve kunstenaarsuitgaven. In de vaste collectie vindt u producten en cadeau-artikelen waarin kunst, architectuur en design centraal staan met veel aandacht voor Rotterdamse makers. Kortom, een winkel die het waard is om een rondje voor om te fietsen!

De Kunsthalwinkel is te vinden in het entreegebied van de Kunsthal bij het Kunsthalcafé en is te bezoeken zonder Kunsthal entreeticket.

 

Dutch Museum Gift Shop

Contact winkel

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over producten in de Kunsthalwinkel neemt u contact op via onderstaand formulier.

1. Nieuwe ontvangstgebied Kunsthal Rotterdam, foto Ossip van Duivenbode.jpg
ViktorandRolf Cocktailpreview ING_vrijdag 25 mei 2018_Kunsthal_foto Fred Ernst (74).jpg
Pop-up shop Viktor&Rolf. Foto: Fred Ernst
Kunsthal Rotterdam tijdelijk gesloten
Volg ons op social media voor je dagelijkse dosis inspiratie!
Lees meer