Cashless

Let op! Je kunt in Kunsthal Rotterdam niet contant betalen.

Wil je een blijvende herinnering aan je bezoek aan de Kunsthal of meer achtergrondinformatie over een kunstenaar of tentoonstelling? In de Kunsthalwinkel kun je altijd terecht.

De winkel is een mix van museumshop, concept store en souvenirwinkel met een aanbod van vernieuwende, duurzame en kwalitatieve artikelen. 

Verrassend en origineel

Regelmatig wisselt de winkel van assortiment met nieuwe producten die aansluiten op de uiteenlopende tentoonstellingen in de Kunsthal zoals tentoonstellingscatalogi, posters, boeken en exclusieve kunstenaarsuitgaven. In de vaste collectie vind je producten en cadeau-artikelen waarin kunst, architectuur en design centraal staan met veel aandacht voor Rotterdamse makers. Kortom, een winkel die het waard is om een rondje voor om te fietsen!

De Kunsthalwinkel is te vinden in het entreegebied van de Kunsthal bij het Kunsthalcafé en is te bezoeken zonder Kunsthal entreeticket. 

 

Kunsthal webshop

Contact winkel

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over producten in de Kunsthalwinkel of webshop neem je contact op via onderstaand formulier.

210212-WINKEL-001_LR.jpg
Kunsthalwinkel. Foto Bas Czerwinski.
ViktorandRolf Cocktailpreview ING_vrijdag 25 mei 2018_Kunsthal_foto Fred Ernst (74).jpg
Pop-up shop Viktor&Rolf. Foto Fred Ernst