24 maart 2020

Houd je creatieve brein komende tijd actief met een Kunsthal LIVE Masterclass. Fotograaf en kunstenaar Erwin Olaf gaf in 2017 - naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Robert Mapplethorpe, een perfectionist’ - een masterclass voor studenten en Kunsthal Vrienden. Bekijk deze inspirerende masterclass nu online!

In deze masterclass gaat Erwin Olaf in op zijn eigen werk, dat raakvlakken heeft met de fotografie van Mapplethorpe. Ook bespreekt hij, eerlijk en direct, een aantal geselecteerde portfolio’s van studenten.
 

In zijn werk legt Erwin Olaf de nadruk op de precisie van alle visuele elementen - een schilderachtige belichting, vlekkeloze styling van haar en make-up, een enscenering die een serene sfeer neerzet - maar deze zeer gestileerde, gepolijste afbeeldingen hebben altijd een diepere laag die raakt aan sociale kwesties, maatschappelijke taboes en identiteit.

Masterclass Erwin Olaf_11 mei 2017_foto Desiree Schippers (12).jpg
Foto Desiree Schippers

Zie ook

Kunsthal Shop en terras weer open!
De Kunsthal Shop en het terras van het Kunsthalcafé zijn weer open van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De Kunsthal is momenteel nog gesloten. Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief