15 maart 2021

Dankzij de deelnemers kan de BankGiro Loterij in 2021 een bedrag van 83,5 miljoen euro verdelen onder 63 culturele organisaties. Schenkingen van de BankGiro Loterij zijn bedoeld om cultureel erfgoed te behouden en toegankelijk te maken voor publiek. Kunsthal Rotterdam mocht een cheque ter waarde van € 498.544,- in ontvangst nemen.

De Kunsthal is enorm verheugd met dit prachtige bedrag. Dankzij alle deelnemers en iedereen die speciaal voor de Kunsthal meespeelt, kon de Kunsthal ook in 2020 spraakmakende tentoonstellingen en bijzondere (online) events realiseren. Zoals de tentoonstellingen Extra Large. Wandkleden van Picasso en Le Corbusier tot Louise Bourgeois en Black Album / White Cube. A Journey into Art and Music. En dit jaar - zodra we weer open mogen - We Are Animals, Youthquake en in het najaar de indrukwekkende tentoonstelling over Alexander Calder en zijn invloed op de hedendaagse kunst.

Daarnaast maakt de BankGiro Loterij het mogelijk dat de Kunsthal ook deze zomer weer het gratis buitenfestival Kunsthal LIVE OP ZONDAG kan programmeren, waarbij iedereen zes zondagen lang kan genieten van live muziek en DJ’s, food & drinks en performances & art.

Kunsthal Rotterdam, foto Job Janssen.jpg
Foto: Job Janssen
Kunsthal Rotterdam tijdelijk gesloten
Volg ons op instagram en facebook voor een dagelijkse dosis inspiratie!
Volgen