4 oktober 2017

Met groot genoegen kondigt de Kunsthal Rotterdam aan dat per 1 oktober 2017 door het
college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam een nieuw lid is
benoemd voor de raad van toezicht: Dirk Jan Dokman.

De heer drs. D.J.A. Dokman (46) is een innovatieve ondernemer met ruime ervaring in klantcontact en digitalisering. Dirk Jan Dokman is oprichter en commercieel directeur bij CX Company, een internationaal bedrijf dat voorop loopt in kunstmatige intelligentie en het automatiseren van klantcontact. In 2014 heeft Dokman een nieuwe onderneming opgericht, PEX Life, die zich ten doel stelt om de dokter-patiëntrelatie te verbeteren met technieken die zich succesvol hebben bewezen in de wereld van klantcontact. Ook heeft hij Webcare Company opgericht (en verkocht) wat zich richt op klantcontact via Social media.

Raad van toezicht

In deze benoeming heeft de Kunsthal Rotterdam een expertise binnengehaald die nog niet voldoende geborgd was in de raad van toezicht. De heer Schakenbos, voorzitter raad van toezicht:

De expertise van Dirk Jan Dokman ligt met name op het gebied van ICT, e-ticketing, datasystemen en werving van klanten en klantenbinding. Processen waarin de Kunsthal een professionaliseringsslag wil maken. Ik verheug me op de samenwerking en op zijn kennis om samen met de directie en het team de ambities van de Kunsthal waar te maken.

De overige leden van de raad van toezicht zijn: de heer drs. A.J.M. Schakenbos (voorzitter), de heer mr. P.J.M. Drion, mevrouw drs. B. E. M. Tetteroo, de heer S. P. Lubbers en de heer V.S. Mentzel. Zij vervullen hun taak onbezoldigd.

Dirk Jan Dokman.png
Dirk Jan Dokman
Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij