14 april 2017

Op zaterdag 22 april opent de tentoonstelling 'Robert Mapplethorpe, een perfectionist'. De Kunsthal presenteert met trots een groots retrospectief van het leven en werk van een van de meest invloedrijke kunstenaars en fotografen van de 20e eeuw!

Wil jij altijd first in line zijn bij alle Robert Mapplethorpe activiteiten? Dan nemen we je graag op in onze vriendenclub. Bij de Kunsthal geldt immers: Friends First! Onze vriendenkaart geeft je toegang tot zoveel leuke voordelen, voorrang, extra's, inspirerende en soms onverwachte ontmoetingen. 

KORTING

Kunsthalvrienden genieten 10% korting op de catalogus van Mapplethorpe en andere leuke items in de Kunsthalwinkel.

SSSHHT! A SECRET BETWEEN FRIENDS...  

Met je vriendenkaart kan je altijd gratis naar de Kunsthal. Als één van de eersten de tentoonstelling bezichtigen en de catalogus bemachtigen? Oók op zaterdag 22 april opent de Kunsthal om 10.00 uur. Don't share this secret!

SPECIAL TOURS

Voor onze Vrienden reserveren we zaterdag 22 april en zondag 23 april plekken bij de Special Tours door de tentoonstelling. Als Vriend ben je dus verzekerd van deelname aan deze bijzondere rondleidingen.

EXCLUSIEVE OPENINGEN!

Wil jij de opening van deze bijzondere tentoonstelling niet missen? Als Vriend krijg je toegang tot de exclusieve opening van 'Robert Mapplethorpe'! Je ontvangt een uitnodiging en hoeft enkel een RSVP te geven. 

MANY MORE THINGS TO COME...

Lees in de maandelijkse Friends First nieuwsbrief over meer mooie evenementen, openingen en 'Vriendelijke' acties. 

08_RobertMapplethorpe_KunsthalRotterdam.jpg
Ken Moody and Robert Sherman (1984)

WORD VRIEND!

Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij