22 januari 2018

Naast het programmeren en tonen van vele toptentoonstellingen, is de Kunsthal tevens initiator en producent van de reizende tentoonstelling 'Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography', samengesteld in samenwerking met curator Thierry-Maxime Loriot en fotograaf Peter Lindbergh.

Kunsthal Rotterdam produceert

De tentoonstelling 'Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography' beleefde haar wereldpremière in de Kunsthal in september 2016. De overweldigende opkomst van bijzondere gasten maakte het openingsweekend tot een weergaloos succes! Het bliksembezoek van Tina Turner, een indrukwekkende line-up aan wereldberoemde Supermodellen onder wie Cindy Crawford, Eva Herzigova, Mila Jovovich, Amber Valletta, Nadja Auermann, Tatjana Patitz, Karen Alexander, Cecillia Chancellor en Lara Stone, de talrijke internationale celebraties zoals Wim Wenders, modeontwerpers Viktor & Rolf en Haider Ackermann en fotografen als Anton Corbijn en Paolo Rivorsi waren aanwezig om de opening van deze grote tentoonstelling van Peter Lindbergh bij te wonen. 

Kijk hier voor een volledige compilatie van het openingsweekend 8-10 september 2016:

Tweede venue Kunsthalle München

In navolging van dit succes heeft de tentoonstelling onder de titel 'From Fashion to Reality' in de Kunsthalle München - de tweede venue en heimat van Peter Lindberg - een ongekend hoog aantal bezoekers van 208.000 getrokken. Ook in München bezochten enkele beroemdheden die door Lindbergh geportretteerd zijn, onder wie Pharell Williams en Mads Mikkelsen, de tentoonstelling. 

Derde venue La Venaria Reale in Turijn, 7 oktober 2017 tot en met 4 februari 2018

Van zaterdag 7 oktober 2017 tot en met 4 februari 2018 is de Kunsthaltentoonstelling 'Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography' te zien in Reggia Di Venaria Reale even buiten Turijn. 

venaria-reale.jpg
Reggia Di Venaria Reale

Succesvol Kunsthalproduct

Met meer dan 400.000 bezoekers op de teller, ongekende internationale media-aandacht van meer dan 600 artikelen en reviews, samenwerking met veel sponsoren, ongeloofelijke positieve reacties op sociale media, en stijlvolle merchandising is de tentoonstelling een succesvol Kunsthalproduct. Naast touring sponsor Swarovski weet de tentoonstelling per venue mooie samenwerkingsverbanden met internationale (media)partners aan zich te verbinden zoals onder meer Marc O'Polo, Vogue, Alfa Romeo, Skyteam, Süddeutsche Zeitung, Lancia en Aon. 

Interesse in deze reizende tentoonstelling 

Deze reizende tentoonstelling kan worden aangepast aan verschillende ruimten en is flexibel in de manier van het weergeven van foto's, haute coutrue en video materiaal. Een catalogus met ca. 400 afbeeldingen en interviews maakt deel uit van de tentoonstelling. De tentoonstelling biedt een fascinerende ervaring voor elke bezoeker die geïnteresseerd is in de wereld van mode en fotografie. 

Voor meer informatie over deze tentoonstelling, de contractvoorwaarden, selectie werken en beschikbaar materiaal, kunt u contact opnemen via communicatie@kunsthal.nl of telefoonnummer +31-10-4400300. 

Lees meer

Pers

Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij