19 november 2020

De afdeling Educatie & Publiek van Kunsthal Rotterdam is op zoek naar een nieuwe medewerker voor 32 uur per week. Ben of ken jij deze publieksgerichte, creatieve geest?

Kunsthal Rotterdam is een van de toonaangevende culturele instellingen in Nederland, een boegbeeld van de stad Rotterdam met internationale uitstraling. De Kunsthal heeft geen eigen collectie en daardoor een grote vrijheid van programmeren en presenteren. Met meer dan twintig tentoonstellingen en vele evenementen per jaar biedt de Kunsthal een dynamische, contrastrijke en altijd verrassende programmering, in en om het iconische gebouw van Rem Koolhaas. De Kunsthal transformeert voortdurend en creëert crossovers tussen verschillende (kunst)disciplines en culturen. Hierdoor weet de Kunsthal een zeer breed en divers publiek aan zich te binden.

Kunsthal & educatie

Kunsthal educatie gaat over het actief ervaren van kunst, het bieden van herkenning voor diverse publieksgroepen, het leggen van onverwachte verbindingen en het faciliteren van ontmoetingen tussen publieksgroepen met de tentoonstelling als leeromgeving.

Ben jij de nieuwe medewerker educatie voor 32 uur per week? Bekijk hier de vacature en reageer vóór 27 december.

Opening_Hyperrealisme Sculptuur_10 maart 2018 Kunsthal Rotterdam_Foto_Fred Ernst (88).jpg
Hyperrealisme Sculptuur, 2018, foto Fred Ernst
Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot.
Lees meer