16 november 2018

Deze zomer liep Lauren Verster mee met de jaarlijkse Naked Tour door de Kunsthal. Bezoekers konden op deze speciale avond – zonder kleding aan - genieten van de kunstwerken in de tentoonstelling Hyperrealisme Sculptuur. En dat blijkt heel gelukkig te maken! Bekijk hier de aflevering Lief Lijf van AVROTROS.

Naked Tour 2019

Lijkt het jou ook leuk om in je blootje kunst te ervaren en een bijzondere rondleiding te beleven? In 2019 organiseert de Kunsthal weer een Naked Tour, dit keer in de indrukwekkende overzichtstentoonstelling ‘Joana Vasconcelos. I'm Your Mirror’.

De tentoonstelling is samengesteld uit het werk van de beroemde Portugese kunstenaar Joana Vasconcelos (1971). Activistisch, feministisch en met een diep geworteld respect voor de Portugese cultuur en tradities geeft zij haar eigen draai aan de werkelijkheid. Vasconcelos gaat in haar werk op zoek naar verschillende vormen van identiteit – waaronder die van de moderne vrouw – en de tweespalt die daar vaak in te vinden is. Hierbij laat zij zich inspireren door de traditionele ambachten van haar thuisland. Het resultaat is een verleidelijke, humoristische, uitbundige en soms absurdistische tentoonstelling waarin niets is wat het lijkt. Meer informatie en de datum van de Naked Tour volgt begin 2019 op deze website.

Zie ook