14 februari 2018

We zijn op zoek naar enthousiaste oproepkrachten die in verschillende disciplines inzetbaar zijn: kassamedewerker, winkelmedewerker en receptioniste.
Ben jij representatief, proactief, word je blij van mensen helpen en ben je minimaal drie dagen per week inzetbaar? Lees dan hier de volledige functieomschrijving.
 
Werkzaamheden:
Als oproepkracht heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden.
In je rol als kassa- en winkelmedewerker bedien je de kassa, sta je bezoekers vriendelijk en behulpzaam te woord en ben je verantwoordelijk voor het juist registreren van de dagopbrengst. In de winkel vul je het winkelassortiment aan waar nodig en houd je de winkel op orde.
In je rol als receptionist(e) bedien je o.a. de telefooncentrale. Je geeft op een beleefde en adequate wijze telefonisch inlichtingen, je ontvangt bezoekers, je verzorgt de post en je serveert koffie en thee voor gasten. Ook verricht je diverse administratieve werkzaamheden.
 
Profiel oproepkracht:
Je bent enthousiast en hebt een vriendelijke, representatieve houding. Je vindt het leuk om bezoekers te woord te staan. Je kan goed functioneren in een hectische omgeving, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Je bent flexibel en minimaal drie dagen in de week beschikbaar.
 
Wij bieden:
- een boeiende werkplek in een prachtig gebouw;
- een zeer gevarieerd tentoonstellingsprogramma;
- het werken in een internationale context;
- afwisselende bijbaan voor 8 -16 uur per week;
- samenwerking in een hecht team;
- een marktconform uurloon.
 
Inlichtingen / solliciteren
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemarie Nigten, Hoofd Algemene Zaken op 010 44 00 325.
Als je aan het profiel voldoet, stuur dan je CV met foto en motivatie voor 10 maart 2018 naar nigten@kunsthal.nl t.a.v. de heer S. Bonofacio o.v.v. “Sollicitatie Oproepkracht”.