4 april 2022

Wil jij je creatieve skills verder ontwikkelen, ga je toelating doen op een kunstacademie of wil je de creatieve sector in? Meld je dan nu aan voor de All you can Art Summerschool. Gedurende de zomer ga je vier dagen per week intensief aan de slag onder begeleiding van kunstenaars. Je ontmoet inspirerende mensen, je doet nieuwe ideeën op, vergroot je kennis en kunde en leert de Kunsthal en de stad vanuit een andere hoek kennen. Samen met alle deelnemers beleef je een fantastische zomer en krijg je de ruimte jezelf te ontwikkelen.

Meld je nu aan

De Summerschool 2022 vindt plaats van dinsdag 12 juli t/m zondag 21 augustus. Creatieve talenten – van alle leeftijden, achtergronden en opleidingsniveaus – doen mee en krijgen de kans zich zes weken lang op artistiek gebied te ontwikkelen. De eerste week maak je kennis met de kunstenaars, de ateliers op locatie en de Kunsthal Rotterdam. De weken daarna ga je in groepen samen aan het werk. Ken je het meester-gezel principe? Dat betekent dat je leert door mee te doen, mee te werken en jouw eigen ideeën en talenten inbrengt. Door direct samen te werken met kunstenaars die ervaren zijn, kun je heel veel leren en oppikken. Je krijgt de mogelijkheid om eigen werk te maken waar je feedback op krijgt. Het werk dat je op locatie maakt, wordt in het tentoonstellingsatelier in de Kunsthal getoond.

Meld je aan! 

Iedereen van 14 jaar of ouder kan zich vanaf maandag 4 april tot en met 22 mei aanmelden voor de All you can Art Summerschool. Lees hier meer over de Summerschool en wat je moet doen om je aan te melden. 

Zie ook

AYCA_Kunsthal_30aug2020_finissage_fotoMarcoDeSwart_LR (17).JPG
Summerschoolstudenten foto, Marco de Swart
AYCA_Kunsthal_30aug2020_finissage_fotoMarcoDeSwart_LR (116).JPG
All you can Art Summerschool foto, Marco De Swart
Welkom
Een bezoek aan de Kunsthal begint met een starttijd
Boek hier je starttijd