do 13 Sep
11:00 - 13:00
Meet the artists!

Masterclass Viktor&Rolf

Naar aanleiding van de tentoonstelling 'Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years' geeft dit iconische duo een masterclass, exclusief voor studenten en Kunsthal Vrienden. Kunsthal Rotterdam presenteert in samenwerking met de Willem de Kooning Academie een reeks masterclasses door bijzondere kunstenaars. Na fotograaf Peter Lindbergh, fotograaf en kunstenaar Erwin Olaf, choreograaf Conny Janssen, sterarchitect Rem Koolhaas en kunstenaar Melanie Bonajo is het nu de beurt aan fashion artists Viktor&Rolf!

Al 25 jaar leidt de symbiotische samenwerking tussen Viktor Horsting en Rolf Snoeren tot compromisloze schoonheid. In hun roemrijke carrière verleggen Viktor&Rolf voortdurend de grenzen tussen kunst en mode. Hun ontwerpen contrasteren tussen romantiek en rebellie, uitbundigheid en controle, classicisme en conceptualisme. Tijdens de Masterclass gaan Viktor&Rolf in op hun drijfveren en werk. 

Wanneer

Donderdag 13 september
11.00 – 13.00 uur

Aanmelden

Binnenkort is het mogelijk om je aan te melden, houd deze pagina in de gaten, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg de Kunsthal op social media.

Kunsthal Vrienden

Kunsthal Vrienden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar vrienden@kunsthal.nl

Wil je Vriend worden en direct genieten van alle voordelen en speciale activiteiten? Mail voor aanmelden naar vrienden@kunsthal.nl of kijk op www.kunsthal.nl/vrienden voor meer informatie.

Meld je aan voor de Kunsthal Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle events!

Ontvang de nieuwsbrief

VIP event ViktorandRolf zaterdag 26 mei_Kunsthal Rotterdam_foto Fred Ern...RVZ.jpeg
Viktor&Rolf in gesprek met curator Thierry-Maxime Loriot. Foto: Fred Ernst
39_Viktor&Rolf, Van Gogh Girls_lowres.jpg
Viktor&Rolf, Van Gogh Girls, haute couture collection, SS 2015. Photo: Team Peter Stigter

Zie ook

De serie masterclasses 2018 komt tot stand dankzij een bijdrage van het VSB Fonds.