10 mei, 2022 14:00 - 15:45

Op dinsdag 10 mei om 14.00 uur geeft pianist en cabaretier Mike Boddé een concert in het Auditorium van de Kunsthal. Het gratis concert wordt aangeboden aan vluchtelingen, statushouders en ongedocumenteerde mensen. Ook gastgezinnen, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te komen luisteren en ontmoeten.

Mike Boddé speelt een mix van eigen en bestaand werk. Het pianoconcert is een afwisselende mix van swingende en stemmige stukken. Soms jazzy, dan weer ‘poppie’ of klassiek. Ook speelt hij een aantal muziekstukken die geïnspireerd zijn door de oorlog en de vreselijke impact hiervan op mensen. Tussendoor geeft Mike Boddé uitleg over de stukken die hij speelt (een Oekraïense tolk is aanwezig), en hij sluit af met het Oekraïense volkslied. 

Wil jij erbij zijn op dinsdag 10 mei, of wil je andere mensen aanmelden? Laat het ons graag even weten via communicatie@kunsthal.nl 

WAT: Concert Mike Boddé
WANNEER: dinsdag 10 mei, 14.00 tot 15.45 uur 
WAAR: Kunsthal Rotterdam


Deelnemers zijn na afloop van het concert welkom om de tentoonstellingen te bekijken, en/of een kop koffie of thee te drinken in het Kunsthalcafé. Deelname en toegang zijn gratis. 
 

Zie ook

foto Mike Bodde 1.jpg
Mike Boddé
Welkom
Een bezoek aan de Kunsthal begint met een starttijd
Boek hier je starttijd