10 september, 2016 13:00

Op zaterdag 10 september opent de tentoonstelling 'Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography' vanaf 10.00 uur voor het publiek.

Om 13.00 uur start in het Auditorium van de Kunsthal een exclusief event en gaat gastcurator Thierry-Maxime Loriot in gesprek met de legendarische fotograaf Peter Lindbergh over zijn werk en inspiraties. Aansluitend signeert Peter Lindbergh zijn nieuwe boek, uitgegeven door TASCHEN en ontworpen door Paprika. Deze omvangrijke catalogus is in de Kunsthal te koop voor €59,99.

Aanmelden via reserveren@kunsthal.nl. Het is aan te raden op tijd aanwezig te zijn, er is BEPERKT PLAATS beschikbaar in het Auditorium en er kunnen geen zitplaatsen worden gereserveerd. Wil je toch een gereserveerde stoel? Word dan nu Kunsthal Vriend en profiteer direct van alle Friends First  voordelen. 

Peter Lindbergh behoort al veertig jaar lang tot de meest invloedrijke modefotografen. Sinds de jaren tachtig is zijn pure zwart-wit fotografie beeldbepalend voor de ontwikkeling van de modefotografie. Lindbergh lanceert de carrière van een nieuwe generatie modellen, onder wie Cindy Crawford, Naomi Campbell en Linda Evangelista, en staat daarmee aan de wieg van de ‘Supermodels’. De eerste internationaal reizende tentoonstelling van deze legendarische fotograaf biedt met meer dan 220 foto’s een spectaculair overzicht van zijn oeuvre

Deelname op vertoon van een geldig Kunsthal entreeticket of Kunsthal Vriendenkaart. Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig.

Zie ook

Friends first!

Als Kunsthal Vriend krijg je een gereserveerde stoel bij de book signing, voorrang bij het signeren en 15% korting op de catalogus. Klik op Friends First  voor alle exclusieve 'Vriendendiensten' en meld je nu aan als Vriend. 

4. Peter Lindbergh_KunsthalRotterdam.jpeg
Peter Lindbergh, by Stefan Rappo © Peter Lindbergh Studio