vr 8 Mei
15:00 - 15:30
Op Reis Door Mijn Kamer

See you later, Illustrator! Thuiseditie

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 8 mei kun je live, vanuit je eigen kamer, online samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt en je reacties komen live in de uitzending.

Download het eindresultaat

Ben je ongeveer tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je zin om in de meivakantie een creatieve reis te maken door je kamer? Zorg er dan voor dat je om 15.00 uur achter een computer klaar zit, met potlood en papier om lekker mee te doen terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent. En schrijf ondertussen in de livestream, deze vind je op facebook en hier op deze pagina, wat jij zou willen zien. Je mag alles verzinnen: de leukste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen. Jouw reactie komt live in de uitzending. Heb je geen facebookaccount, mail je reacties dan naar communicatie@kunsthal.nl

We hebben twee vragen waar je nu alvast op kunt reageren:
Vraag 1. Wat is je favoriete voorwerp in jouw kamer?
Vraag 2. Als jouw bed kon vliegen, waar zou je dan naar toe gaan? En waarom?

Hoe gaat het in zijn werk?

Meld je gratis aan voor het Facebook Live Event en je krijgt een melding wanneer de uitzending begint, zodat je geen moment mist van deze See You Later, Illustrator! Thuiseditie ‘Op Reis Door Mijn Kamer’. 

Meld je hier aan

Voor wie? 

Jonge tekenaars in de dop (en hun leuke ouders/grootouders/oppasouders…). 

Wanneer

Vrijdag 8 mei – 15.00 - 15.30 uur

SYLI2020_01.png
Illustraties Yara Ruby
See you later Illustrator_Kunsthal_26okt2018_fotoMarcoDeSwart (34)_LR.jpg
Foto: Marco De Swart
Kunsthal Shop en terras weer open!
De Kunsthal Shop en het terras van het Kunsthalcafé zijn weer open van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. De Kunsthal is momenteel nog gesloten. Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief