13 september, 2015

Doe mee met verf en kwast aan het grote gezamenlijke kunstwerk op Rotterdam Centraal in de geest van Keith Haring! 


De wereldberoemde kunstenaar en activist Keith Haring (1958-1990) beschouwde kunst als een publiek recht en publiek bezit. Hij werkte daarom veelvuldig vanuit de openbare ruimte en organiseerde diverse ‘community art' projecten om een groot publiek bij zijn kunst te betrekken. 

Art is for everybody
Keith Haring

Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Keith Haring. The Political Line' organiseert de Kunsthal een Art Challenge. De opdracht is voor grafisch ontwerpers, kunstenaars, muralists, tekenaars, graffiti- en street artists, designers en cartoonisten om zich te laten inspireren door Keith Haring en de titel van de tentoonstelling ‘The Political Line'. 

 

Arijan van Wijngaarden_2juli2015.jpg
Arijan van Wijngaarden

De Winnaars

De werken van Deimion van der Sloot, Arijan van Wijngaarden en Mark Dolk worden gezamenlijk door het publiek voltooid tijdens Lowlands (21, 22 en 23 augustus), 24 Uur Cultuur (12 en 13 september) en het Keith Haring Weekend in de Kunsthal (10 en 11 oktober).

Zondag 13 september wordt het werk van Arijan van Wijngaarden uitgewerkt op Centraal Station Rotterdam, tijdens‪#‎24uurcultuur‬. Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je meewerken aan een groot, gezamenlijk kunstwerk in de geest van ‪‎KeithHaring‬.

CS 13 okt