di 22 Jun
13:30 - 15:30
Bijzondere ontmoetingen

KunstKoppels

De Kunsthal organiseert op dinsdag 22 juni weer een mooie editie van KunstKoppels. Tijdens KunstKoppels ontmoet je in de Kunsthal iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is. Iemand van een andere generatie, achtergrond of leefwijze. Deze editie staat in het teken van de tentoonstelling ‘Youthquake’. Na een introductie bezoek je als KunstKoppel de tentoonstelling en ontdek je samen hoe jong-zijn in onze beeldcultuur en lifestyle de norm is... en natuurlijk elkaar!

Youth sells! De multimediale tentoonstelling Youthquake toont het tijdloos verlangen naar eeuwige jeugd. De mythische fontein van de eeuwige jeugd vormt het hart van het spectaculaire tentoonstellingsontwerp door multidisciplinair modehuis MAISON the FAUX. Een wervelwind van historische mini-me’s, runways met tienermodellen en seniore paradijsvogels is het audiovisuele startschot van de tentoonstelling waarin we zien hoe mode, marketing en (sociale) media de afgelopen eeuw in de ban zijn geraakt van alles wat jong is. Een sprankelende tentoonstelling over volwassen kinderen en jeugdige senioren!

WAT

KunstKoppels, een inspirerende middag met een bijzondere ontmoeting.

WAAR

Kunsthal Rotterdam

WANNEER

Dinsdag 22 juni 2021

13:30 – 15:30 uur (Inloop vanaf 13:15)
Je bent van harte welkom om na het programma nog even te blijven. Na afloop zal er voor koffie en thee worden gezorgd in het Auditorium en alle tentoonstellingen in de Kunsthal zijn tot 17.00 uur open.

KOSTEN

Entree volwassenen 16,50 euro inclusief kopje koffie of thee (Rotterdampas en Museumkaart zijn geldig). Voor studenten zijn de tickets voor Kunstkoppels gratis. Reserveer nu!

Boek hier je ticket!

STUDENTEN

Wil jij meedoen met KunstKoppels? Ben je geïnteresseerd om een verbintenis aan te gaan met een ‘onbekende’ van een andere generatie, simpelweg door samen te kijken, te praten en na te denken over kunst? Meld je dan hier aan, er is beperkt plaats beschikbaar. Deelname voor studenten is gratis. 

Zie ook

10. Juno Calypso, The Honeymoon, The Champagne Suite_LR.jpg
Juno Calypso, The Honeymoon, The Champagne Suite
Kunsthal - Atelier Pamfilie - youthqauke LR-2.jpg
Foto Atelier Pamfilie
Kunsthal Rotterdam is weer open!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Boek nu