24 augustus, 2019 10:30 - 17:30

Op zaterdag 24 augustus vindt de tweede editie van de Museumpark Vriendendag plaats! Samen met Museum Boijmans Van Beuningen, het Chabot Museum, Huis Sonneveld, Het Nieuwe Instituut, Het Natuurhistorisch Museum en Arminius houdt de Kunsthal open huis voor iedereen die als Vriend bij deze culturele instellingen betrokken is en kan u de gehele dag gratis overal naar binnen.

Tussen 10:30 en 11:30 uur bent u van harte welkom voor de gezamenlijke ontvangst bij Arminius. Onder het genot van een kop koffie of thee meldt u zich aan voor de verrassende activiteiten die exclusief voor de Vrienden van de Museumpark instellingen toegankelijk zijn op deze dag. Na 11:30 uur kunt u zich bij de betreffende instelling voor de activiteiten aanmelden. Vanaf 15:30 uur sluiten we de dag af bij Het Nieuwe Instituut met de unieke Vriendenveiling, waar alle instellingen leuke, mooie en bijzondere items zullen aanbieden. Aansluitend bent u meer dan welkom bij de borrel in Het Nieuwe Café, waar u op eigen gelegenheid een drankje kunt komen drinken en andere Vrienden kunt ontmoeten.

Kijk hier voor het volledige Museumpark Vriendendag programma.

Aanmelden

Meldt u nu aan voor de Museumpark Vriendendag op zaterdag 24 augustus door hier een ticket te reserveren. U mag een gast meenemen en natuurlijk zijn (klein)kinderen tot 18 jaar gratis! Na registratie ontvangt u uw ticket(s) per e-mail. Op vertoon van dit ticket ontvangt u bij Arminius of het eerste museum dat u bezoekt een polsbandje waarmee u vervolgens ook de andere instellingen gratis kunt bezoeken.

Vragen

Heeft u vragen over de Museumpark Vriendendag? Neem contact op met Michelle Verhaak via vrienden@kunsthal.nl of 010 44 00 347. 

museumpark vriendendag hr.png
Museumpark vriendendag