2 juni, 2018 18:30 - 22:00

Na het succes van de speciale avondopenstelling ‘zonder kleding’ tijdens de tentoonstelling ‘Robert Mapplethorpe. een perfectionist’ in 2017, organiseert de Kunsthal Rotterdam wederom een Naked Tour. Dit keer door de tentoonstelling ‘Hyperrealisme Sculptuur’, een unieke selectie hyperrealistische werken van de belangrijkste beeldhouwers van de afgelopen vijftig jaar. De tour op 2 juni is volgeboekt. Je kunt je nog aanmelden voor de tour op zaterdag 23 juni.

De tentoonstelling laat zien dat de manier waarop we naar onszelf kijken voortdurend verandert. De herkenbare en toegankelijke mensfiguren bieden een intieme weerspiegeling op de menselijke natuur. Het oog in oog staan met de sculpturen roept vragen op over de maakbaarheid en betekenis van de mens. Is dit echt?! Beleef een bijzondere rondleiding en laat je verrassen door de overtuigende werkelijkheid van de kunstwerken! 

Programma Naked Tour 2 en 23 juni

vanaf 18.30 uur Inloop in het Kunsthalcafé, ontvangst met een welkomstdrankje
19.30-20.30 uur Naked Tour door 'Hyperrealisme Sculptuur'
20.30 - 21.00 uur Bezoek tentoonstelling op eigen gelegenheid
22.00 uur  Sluiting Kunsthalcafé 

De kosten voor deelname zijn € 23,00 p.p., inclusief welkomstdrankje.  Studenten en CJP kaarthouders betalen € 16,00 p.p. (Museumkaart en Rotterdampas zijn voor dit evenement niet geldig)

Aanbieding speciaal voor NFN leden

Leden van NFN ontvangen tijdens de ‘Naked Tour’, op vertoon van hun ledenpas, 10% korting op de catalogus ‘Hyperrealisme Sculptuur’ (normale prijs € 24,95) en ontvangen gratis het tentoonstellingsaffiche (t.w.v. € 7,50). 

De tour op 2 juni is volgeboekt. Je kunt je aanmelden voor de tour op zaterdag 23 juni door onderstaand formulier in te vullen. Meld je snel aan, er is beperkt plaats beschikbaar! 

01. Sam Jinks_Untitled (Kneeling Woman).jpg
Sam Jinks, Untitled (Kneeling Woman), 2015
05. Marc Sijan_Embrace (side view)_lithographer.jpg
Marc Sijan, Embrace, 2014 © Marc Sijan Courtesy of the artist

Zie ook