vr 6 Mei
14:30 - 15:30
Fantaseer, roep en teken mee!

See you later, Illustrator!

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 6 mei kun je samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken, in de Kunsthal of vanuit je eigen kamer. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken mee! Gebarentolk Mirjam is aanwezig zodat kinderen die doof of slechthorend zijn ook mee kunnen doen.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Dichter Wessel begint met een verhaal en illustrator Yara gaat dit meteen tekenen. En terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag jij ondertussen van alles verzinnen voor in het verhaal. De leukste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen mag je noemen. En natuurlijk ga je ook zelf tekenen. 

VOOR WIE? 

Jonge tekenaars in de dop van circa 6 - 12 jaar (en hun ouders/grootouders/oppasouders…). 

WANNEER

Vrijdag 6 mei van 14.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het event in de Kunsthal is € 5,00 euro per kind. Je krijgt hier ook een mooi See you later tekenboekje voor, je kunt alle tentoonstellingen zien en je kunt je tekening laten zien aan Yara en Wessel. De tekening die wordt gemaakt door de illustrator krijg je na afloop als kleurplaat mee naar huis. Per kind mag één ouder/begeleider gratis mee. 

Meld je nu aan

Tijdens See you later, Illustrator! worden er foto-opnames gemaakt. Door deel te nemen aan het event ga je akkoord met gebruik van deze fotobeelden door Kunsthal Rotterdam.

Online deelname

Deelname via de livestream op facebook is gratis. Je kunt live reageren en meedoen!

Download hier het eindresultaat!

Bekijk de live stream hier terug!

See You Later, Illustrator_Kunsthal Rotterdam_foto MarcoDeSwart LR (24).JPG
See you later, Illustrator!, foto Marco De Swart
See You Later, Illustrator 7 mei 2021 Low res 01 (67).jpg
See You Later, Illustrator!, foto Marco De Swart
Welkom
Een bezoek aan de Kunsthal begint met een starttijd
Boek hier je starttijd